Náš servis Group: Vyhrajte cestu na Rally Dakar 2013

Pozor!

Akce skončila.

Toto je Vaše šance vyhrát 2krát: přidejte se k nejdrsnější rally a mějte ty nejčistší ruce na světě.

Vaše ruce jsou těmi nejcennějšími nástroji, které máte. Tyto ruce je potřeba udržovat v co nejlepší kondici. Chcete toho dosáhnout a také mít šanci vyhrát cestu pro 2 na Rally Dakar 2013? Tady to je. Máte šanci vyhrát velkolepou 5-denní cestu pro dva do cíle závodu Rally Dakar a také sejít se s týmem Xdakar.

Dreumex je oficiálním sponzorem týmu Xdakar. Tento tým, se 3 trucky a autem, se zúčastní nejdrsnějšího rally závodu na světě: Dakar 2013, který pojede Argentinou, Peru a Chille.

 

Jak Vyhrát s Dreumexem?
– Kupte jeden ze speciálně označených “i love dirty hands” promo produktů. Zadejte unikátní kód, který naleznete na nálepce, na webovou stránku www.ilovedirtyhands.com – a – n a webové stránce kampaně naleznete všechny informace o dakaru 2013, týmu Xdakar a také tipy, jak se dobře starat o Vaše ruce a mnoho dalších zajímavých informací.
– Nos a vyhrej: pokud jste jedním/jednou ze šťastných majitelů “i love dirty hands” kšiltovky, můžete udělat fotku sebe v kšiltovce a poslat ji přes Facebook a mít tak šanci vyhrát miniaturu trucku (www.facebook.com/dreumex) .
– Mnoho dalších zajímavých aktivit stojí za sledování speciálního webu: www.ilovedirtyhands.com.

Přes speciální webovou stránku, Facebook a Twitter, Vám budou přinášet aktuální informace o Rally Dakar včetně vývoje. Sledujte mechaniky Xdakaru, kteří se utkávají s výzvou jak připravit a starat se o trucky a jak udržovat svoje ruce v nejlepším možném stavu pro svou práci.

Promoakce probíhá do 16-12-2012 nebo do vyprodání zásob. V období 1-9-2012 až 16-12-2012 můžete vložit svůj unikátní kód z obalu a mít tak šanci vyhrát dakarový výlet pro dva. Promo zboží můžete zakoupit u kteréhokoli dreumex distributora.