Staňte se expertem přes baterie VARTA® a rozvíjejte své podnikání

Pozor!

Akce skončila.

Vážení čtenáři, nejspíš jste již zaznamenali zvyšující se počet automobilů, které používají technologii Start-Stop, ale uvědomili jste si, že do roku 2015 bude tuto technologii mít 70% všech nově registrovaných automobilů? To je důvod, proč společnost VARTA® vyhlašuje soutěž VARTA® Battery Championship 2014. Soutěž probíhající od 1. dubna do 14. července má formu zábavného e-learningového programu a je nabitá cenami. Je koncipována tak, aby se vám dostalo potřebných informací a mohli jste tak profitovat ze změny technologie a posílit vaše podnikání s bateriemi Start-Stop.

E-learningová soutěž Battery Championship, která je otevřená pro všechny autoservisy v 20 zemích, obsahuje šest modulů, v nichž se vám představí nové baterie VARTA® BLUE DYNAMIC EFB a SILVER DYNAMIC AGM, technologie a požadavky na servis spolu s dalšími informacemi v souvislosti s revolucí Start-Stop.

Data a podrobnosti
Soutěž poběží od 1. dubna do 14. července a po dobu trvání se budou průběžně udílet ceny. Obsahuje šest online výukových sekcí, soutěž Autoservis měsíce a národní ceny pro nejlepší hráče.

Body získáte, když:
• se přihlásíte – 5.000 bodů
• správně odpovíte na otázky ve výukovém modulu – 1.000 bodů za každou správnou odpověď, maximálně 5.000 za modul
• budete prodávat baterie a registrovat jejich unikátní výrobní identifikační (UPI) kódy – 1.000 bodů za baterii BLACK/BLUE/SILVER, 2000 za baterii BLUE EFB a 3000 za baterii SILVER AGM

Autoservis měsíce
Můžete také vyhrávat ceny, pokud se zúčastníte soutěže Autoservis měsíce. Stačí jen zaslat prostřednictvím webových stránek soutěže fotografie vašeho autoservisu na téma VARTA® a fotbal.

Mimořádná cena pro nejlepší/ho hráče
Nejlepší servis/y získá/ají jako ocenění další generaci zařízení VSSP 2.1.

Jděte na www.varta-automotive.com