APM Automotive: Katalog TOP DEAL

Pozor!

Akce skončila.

Univerzální montážní napínák pružin McPherson doplněný bezpečnostním zajišťovacím lankem a pryžovými zarážkami patří mezi nejzajímavější položky z nového akční katalogu TOP DEAL 1/2020 od tradičního německého dodavatele nářadí KS Tools.

APM Automotive: Katalog TOP DEALKatalog je opět kompletně v češtině a nabízí vybrané produkty a novinky za akční netto ceny platné až do konce září 2020. Na 44 stránkách představuje jak osvědčené ruční či pneumatické nářadí vhodné pro veškeré mechaniky, tak několik atraktivních novinek zaměřených především na usnadnění automobilových oprav.

K těm patří např. profesionální videoskop dodávaný ve dvou variantách velikosti snímače, přičemž ta druhá nabízí pravděpodobně nejmenší duální HD kameru na světě s průměrem pouhých 4,5 mm. Někoho možná zaujme spíše kapesní WiFi-videoskop s bohatým volitelným příslušenstvím. A příznivce moderních elektronických vychytávek určitě nadchne také ´tužkový´ aku šroubovák na jemnou mechaniku s USB připojením a dvaceti bity (4 mm), který má průměr pouhých 16 mm a nabízí pravý/levý chod i bez připojení k síti.

Kompletní akční katalog nářadí KS Tools: TOP DEAL je k dispozici v APMShopu v záložce vše pro dílnu / aktuální katalogy výrobců.