FERDUS: Desítky slev, dárků a dalších bonusů

Pozor!

Akce skončila.

Firma FERDUS připravila svou největší akci roku. Jak také jinak, když už jsou Vánoce za rohem. Takže? Udělejte si radost a vybírejte. Platí od 10. 12. do 16. 12. 2020 nebo do vyprodání zásob.

Vánoční akce od FERDUS

Máte po podzimní sezóně rychloupínací matice opotřebené na doraz? Využijte slevy 10 a 20 % na nejprodávanější modely.

Potřebujete nové gumové podložky? Pokud chcete hned 4, stačí koupit jen tři. Poslední je zdarma. Platí na celou kategorii, tedy na téměř padesát různých provedení.

Montážní sedátko nebo lehátko je v dílně vždycky vítaný parťák. Nakupte v e-shopu FERDUS nad 5.000 Kč a vyberte si jeden kousek gratis jako dárek.

Pozn.: Pro uplatnění napište v objednávce kód vybraného dárku do poznámky.

Nezapomněli ani na řezníky. Aktuální nabídka: 25 % dolů na všechny prořezávací nože.

V roce 2020 byly jedním z best-sellerů opravdu hodně povedené lisy SNIT. Následující šestku můžete mít nyní s odečtem -15 %.

Kupte jeden, druhý máte zdarma. Tahle akce je asi úplně jasná. A ano, lze kombinovat libovolné varianty stěračů. Ne každý má na autě dva stejné.

Hustiče s certifikátem? Můžete vybírat podle značek i podle slev.

Slevy nabízíme i na více než deset provedení vzduchových hadic. Flat rate -20 %.

Opravdu zajímavý bonus? K pojízdnému stojanu na nákladní montážní páky jedna zdarma – konkrétně model TD-55M za 1.290 Kč, který je pro oba stojany přímo určený.

A borec na konec. Úspora 600 Kč při koupi univerzální podložky k zouvačkám. Ať se vám v novém roce odráží patky jako po másle.

Ceny a limity jsou uvedeny bez DPH. Nelze kombinovat s jinými zvýhodněními.

Pokud máte zájem o další vybavení pro autoservisy a pneuservisy – montážní stroje, zvedáky, materiály na opravu pneumatik, duše, vyvažovací materiály, nářadí nebo chemické produkty, kontaktujte přímo firmu FERDUS, s. r. o.