AUTODIAGNOSTIKA KLOC: Akční nabídka na mega macs PC

Pozor!

Akce skončila.

AUTODIAGNOSTIKA KLOC Vám ve spolupráci s Hella Gutmann Solutions nabízí akci s přidanou hodnotou v podobě technické podpory a odborných školení. Motivací je Vaše spokojenost a odměnou Váš úspěch, protože PODPORA JE VÍCE NEŽ SLEVA. Nabídka platí od 8. 6. 2021 do 31. 8. 2021.

Připravili jsme pro Vás nejpodrobnější katalog s předprodejním průvodcem obsahujícím technické informace, které potřebujete znát před naší odbornou konzultací:

Akční nabídka na mega macs PC

Cena je 49.900 Kč bez DPH.

Ke každé objednávce diagnostického systému mega macs PC v akci získáte standardní obsah dodávky od Helly – standardní dodávka obsahuje:

  • Diagnostický interface s příslušenstvím v papírové krabici vč. licence a aktualizací diagnostického SW na 12 měsíců
  • HGS Data – přístup do HGS dat online na 12 měsíců (hgs-data.com)
  • HGS Hotline na 12 měsíců – linka technické podpory v českém jazyce

 Od AUTODIAGNOSTIKY KLOC navíc zdarma získáváte přidanou hodnotu s extra bonusy:

  • Zdarma komplexní zaškolení do obsluhy programu multiznačkové diagnostiky Gutmann vč. instalace do PC. Školení je přizpůsobeno Vašim současným znalostem a zkušenostem. Čas trvání školení je individuální, snažíme se, aby nepřesáhl 6 hod.
  • Zdarma celodenní školení ve školicím středisku Hella Gutmann Solutions ve Zruči nad Sázavou, zaměřené na pokročilé ovládání diagnostiky, moderní technologie kybernetické bezpečnosti, pokročilých asistenčních systémů ADAS atd. Součástí školení je teoretická část, workshop, psací potřeby a samozřejmě strava. Školení je v ceně 3.013 Kč vč. DPH.
  • Zdarma rozšířená technická podpora – po dobu platného předplatného licence nabízíme intenzivní technickou podporu v mnoha oblastech našeho odvětví, např. passthru, pokročilé kódování jednotek, záznamy do DSR, OEM diagnostika apod. První rok je podpora zdarma.

STÁHNĚTE SI NEJPODROBNĚJŠÍ KATALOG NA ČESKÉM A SLOVENSKÉM INTERNETU: