FERDUS: Až 60% slevy – novoroční výprodej skladu

Pozor!

Akce skončila.

Po dvou letech jsou zpátky –⁠ novoroční slevy FERDUS v rámci výprodeje skladů. Vybírat můžete z nářadí, dílenského nábytku i spotřebního materiálu. Akce platí od 12. 1. do 18. 1. 2023 nebo do vyprodání zásob.

Sleva dne patří opravné sadě pro průpichy pneu:

Vozíky STRC 270x byly roky zavedeným etalonem ve FERDUS katalogu. Na jejich místo už se tlačí nástupci, ve srovnání s omladinou jim ale nic důležitého nechybí.

Utahovačka v sadě i s ořechy skoro za polovinu? Pokud sháníte 3/4″ model, máte možnost.

Lovili také v paletě robustních heverů značky SNIT. Je libo 2 t klasiku nebo hledáte opravdové vysokotonážní monstrum? Úspora 11 tis. Kč bez DPH je top.

Stojanový hustič HJ931BD-LX má sice dražšího brášku se samonávinem, aktuální sleva ale drobný handicap kompenzuje více než dostatečně.

Panenka Antonín nebo vepřová? Za FERDUS vítězí hydraulická. Levněji už to snad ani nejde.

A méně obvyklá položka na konec. Buben s hadicí pro vodu a lehké oleje. Vhodný do dílny, domu i na zahradu. Dobře vypadá, a ještě lépe funguje.

Ceny jsou uvedeny bez DPH. Nelze kombinovat s jinými zvýhodněními. Nabídka není určena pro velkoobchodní partnery.

Pokud máte zájem o další vybavení pro autoservisy a pneuservisy – montážní stroje, zvedáky, materiály na opravu pneumatik, duše, vyvažovací materiály, nářadí nebo chemické produkty, kontaktujte přímo firmu FERDUS, s. r. o.