FERDUS: -20% slevy na srážeče patek

Pozor!

Akce skončila.

Firma FERDUS připravila slevy na hydraulické a pneumatické srážeče patek. Akce platí od 25. 7. do 31. 7. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Který srážeč patek TRUCK/BUS/EM/OTR kol je lepší? Hydraulický nebo pneumatický?

Pro olejem živený kus v černo-žluté kombinaci hovoří o něco vyšší výkon a pohodlné pedálové ovládání. Zdvih válce je 100 mm, množství spotřebovaného vzduchu, který pohání hydraulickou soustavu, se pohybuje v rozmezí 140-280 l/min., hmotnost samotného odtlačováku atakuje 18 kg. Specialitou je adaptér v podobě (pravého, levého?) háku pro lepší zaklesnutí se do protivníka.

Černo-stříbrný soupeř na to jde jinak. Spoléhá na jednodušší, čistě pneumatický mechanismus a opírá se o věhlas americké značky Gaither. Rozsah odrážení sice končí na hranici 68 milimetrů, rozdíl ale více než dostatečně kompenzuje jen 113 l/min. spotřebovaného vzduchu, a především mistrovská práce s odlehčenými materiály. Váha 4,6 kg je opravdu vynikající.

Ceny jsou uvedeny bez DPH. Slevy nelze kombinovat s jinými zvýhodněními. Nabídka není určena pro velkoobchodní partnery.

Pokud máte zájem o další vybavení pro autoservisy a pneuservisy – montážní stroje, zvedáky, materiály na opravu pneumatik, duše, vyvažovací materiály, nářadí nebo chemické produkty, kontaktujte přímo firmu FERDUS, s. r. o.