HaynesPro WorkshopData rozšiřuje nabídku pro pro motocykly

23. března 2021, 15:09

Společnost HaynesPro je již řadu let specialistou na online technické údaje vozidel pro profesionály v automobilovém průmyslu. Vytváří srozumitelné a uživatelsky přívětivé zdroje informací pro údržbu, opravy a diagnostiku (RDMI) osobních automobilů, dodávek a nákladních vozidel. A nyní přichází s novou kategorií, kterou jsou motocykly.

HaynesPro diagnostika

HaynesPro je prvním poskytovatelem technických údajů, který nabízí RDMI data téměř pro každý typ motorizovaného vozidla. Uživatelé mohou přistupovat k RDMI pokynům vytvořeným ve standardizovaném, konzistentním formátu pro všechna vozidla bez ohledu na jejich výrobce či typy. Logika, na níž jsou tyto technické údaje postaveny, je vždy stejná. Pro mechaniky je tak mnohem snazší vyhledat si pokyny pro opravu bez ohledu na to, zda potřebují opravit osobní či nákladní automobil nebo motocykl.

Prvních osm značek k dispozici

V době uvedení na trh má HaynesPro k dispozici data pro následující značky motocyklů: BMW, Kawasaki, Honda, Harley Davidson, Yamaha, Polaris a Suzuki. Do konce roku 2021 nabídne HaynesPro rozšíření o tyto další značky: Vespa, Piaggio, KTM, Indian, Aprilia, Ducati, Hero, Triumph, Husqvarna, Kymco, Sym, Malaguti a Peugeot. Tímto pokryje většinu značek motocyklů, které brázdí evropské silnice. WorkshopData pro motocykly obsahuje důležité údaje pro údržbu a opravy, technické výkresy (včetně utahovacích momentů), doby oprav, elektronická data a naváděnou diagnostiku.

Uživatelsky příjemná aplikace

„Dílny, které již s HaynesPro spolupracují, jsou nadšené z uživatelské jednoduchosti naší aplikace,“ říká ředitel prodeje Michael Krampe. „Uživatelé si mohou být jisti, že práce s motocyklovými daty bude stejně tak jednoduchá a efektivní jako s našimi ostatními produkty.“

Zájemci se mohou zaregistrovat k 30denní verzi zdarma na webu HaynesPro. Stejně jako data HaynesPro pro jiné typy vozidel, budou i motocyklová data k dispozici prostřednictvím distributorů náhradních dílů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!