Nový sortiment Perfect Line u Elitu

21. května 2019, 9:38

Společnost Elit rozšířila svou nabídku produktů. Novinkou je ekonomická řada lakovacích materiálů Perfect Line. 

Výrobky naleznou využití v oblasti oprav automobilů, ale i těžkých dopravních a průmyslových strojů.

Nový sortiment Perfect Line u Elitu

Mezi produkty řady Perfect Line patří:

Plniče

Pevný plničový základ je 2K produkt, který se aplikuje spolu s Perfect Line HS Primer Activator. Jedná se o vysoce plnící nátěr, který rychle schne a snadno se brousí. Lze aplikovat na kov, polyesterové tmely nebo stávající laky. Je nabízen ve třech odstínech.

Čiré laky

Na výběr je ze dvou různých kvalit. Perfect Line VOC Clear Coat je zcela transparentní a nežloutne, velmi snadno se nanáší a má vysoký lesk. Je vhodný pro všechny opravy v sektoru osobních a užitkových vozidel. Ekonomickou variantou čirého laku je Perfect Line Economic VOC Clear Coat. Jedná se o víceúčelový lak, který lze použít pro jakoukoliv část automobilu.

Stříkací chmel

Perfect Line 2K Polysurfacer je polyesterový stříkací chmel/plnič, vyvinutý pro profesionální tmelení. Snadno se brousí, rychle schne a má dobré plnící vlastnosti. Vysoká tloušťka vrstvy může být vytvořena bez rizika propadlin.

Ředidla

Zde nabízí univerzální ředidlo Uni Thinner s vysokou rozstřikovací schopností. Je vhodný pro použití v autoopravárenství, ale také na nákladní vozy, v těžkém průmyslu a strojírenství.

Odmašťovače a čističe

Čističe a odmašťovače jsou na bázi vody i rozpouštědel. Patří zde například odmašťovač M600 a čisticí přípravek Aqua Degreaser. K dispozici jsou také oplachová ředidla.

Více informací v online letáku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!