Chladicí kapaliny Fridex nově v nabídce ELIT

20. února 2020, 10:09

Českou značku Fridex vyrábí společnost Velvana, která patří mezi nejvýznamnější české výrobce provozních kapalin, jež splňují nejnáročnější požadavky automobilového průmyslu. Své postavení na českém trhu si značka Fridex získala díky dlouholeté tradici a vysoké kvalitě produktů, a proto jí nyní najdete v nabídce firmy ELIT.

Chladicí kapaliny Fridex nově v nabídce ELIT

FRIDEX G 4, Klasifikace: VW TL 774 C

Chladicí kapalina na bázi ethylenglykolu určená především pro chladicí systémy celohliníkových spalovacích motorů. Kapalina je mísitelná s chladicími kapalinami G11 odpovídajícími normě VW tl 774 c. Obsahuje vysoce účinné inhibitory koroze na ochranu chladicího systému. Fridex G 48 celoročně chrání chladicí systém motorového vozidla před působením mrazu a před korozí a zaručuje velmi dobrý převod tepla. Výměnná lhůta je 2–3 roky podle požadavku výrobce motorového vozidla. Neobsahuje fosfáty, aminy ani dusitany.

FRIDEX G PLUS, Klasifikace: VW TL 774 D/F

Chladicí kapalina moderního složení na bázi ethylenglykolu s prodlouženou životností 5 let obsahující organické inhibitory koroze. kapalina je mísitelná s chladicími kapalinami G12, G12+ a G12++ odpovídajícími normám VW tl 774 D, f a G (změna barvy při mísení neovlivňuje funkčnost kapaliny). Celoročně chrání chladicí systém motorového vozidla před působením mrazu a před korozí. Zaručuje velmi dobrý převod tepla. Je vhodná pro celohliníkové motory. Neobsahuje dusitany, borax ani silikáty.

FRIDEX G 13, Klasifikace: VW TL 774 J

Speciální chladicí kapalina s nízkým bodem tuhnutí na bázi ethylenglykolu a organických inhibitorů koroze. Celoročně chrání chladicí systém motorového vozidla před působením mrazu a před korozí. Zaručuje velmi dobrý převod tepla. Tato kapalina má vyšší obsah inhibitorů koroze pro splnění požadavků nejmodernějších motorů koncernu VW. Je vhodná pro celohliníkové motory. Je mísitelná s chladicími kapalinami typu G12. Změna barvy při mísení neovlivňuje funkčnost kapaliny. Výměnná lhůta je 2–3 roky podle požadavku výrobce motorového vozidla. Neobsahuje dusitany, aminy, fosfáty ani boritany.

FRIDEX STABIL, Klasifikace: VW TL 774 B

Tradiční chladicí kapalina pro všechny typy starších vozidel, zemědělské a stavební stroje. Používá se také jako nemrznoucí náplň v topných systémech či klimatizačních jednotkách. Kapalina je mísitelná s chladicími kapalinami odpovídajícími normě VW tl 774 B. Celoročně chrání chladicí systém před korozí a zabraňuje přehřátí motoru v letních měsících. Jde o kapalinu s nízkým bodem tuhnutí na bázi ethylenglykolu, která zaručuje velmi dobrý převod tepla. Výměnná lhůta je 2–3 roky podle požadavku výrobce motorového vozidla. Neobsahuje fosfáty, aminy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!