Firma Hankook zveřejnila „Symfonii rychlosti 2021“

3. června 2021, 11:12

Výrobce pneumatik Hankook se znovu, již po druhé za sebou vydává mezi producenty videoklipů a vytváří „Symfonii rychlosti 2021“. Po debutu videoklipu Hankook Symfonie ticha 2020 v loňském roce, je zázemím pro letošní soundtrack účast společnosti na závodech ADAC Total 24h, které se budou konat od 3. do 6. června 2021 na německé závodní trase Nürburgring. Tato trasa zahrnuje i úchvatnou severní část známou jako „Zelené peklo“. Skladba roku 2021 se inspirovala zvukem vozu Lamborghini Huracán GT3 EVO, který tento rok bude ve firemních barvách startovat za nový tým Hankook FFF Racing.

Hankook vytvořil Symfonii rychlosti na základě spolupráce s renomovaným závodním týmem FFF Racing. Oba partneři spojili své síly a společně se připravovali na účast v letošním závodě ADAC Total 24h, kde bude své síly měřit Lamborghini Huracán GT3 EVO. Cílem tohoto hudebního videoklipu je představit zvuk závodů, zprostředkovat pocity při řízení a vášeň pro motoristický sport prostřednictvím záběrů vozidla na závodní dráze.

Složením symfonie napodobující zvuk startování motoru, přidávání plynu a řazení převodových stupňů, upravený zvukovými techniky, vytváří Hankook způsob, jak sdílet zvukový zážitek s fanoušky motoristického sportu a se všemi dalšími účastníky navzdory vzdálenosti, která zde v současné době je z důvodu pandemie.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!