Probíhá druhý ročník Lakýrník Camp 2019

15. května 2019, 14:21

Společnost Interaction spustila v Areálu na Šancích v Praze již druhý ročník vzdělávacího programu formou workshopů v kempech určeném pro lakýrníky. Akce se budou konat vždy v pátek/sobotu po dobu 4 týdnů od 10. 5. do 15. 6. 2019. 

Návštěvnost byla opět v hojném počtu, ale díky organizovanému harmonogramu prezentací u jednotlivých dodavatelů a stanovišť se dostalo na všechny přítomné.

V letošním roce je součástí workshopů prezentace významných dodavatelů společnosti Interaction, kteří se chtějí přiblížit lakýrníkům formou pracovních workshopů s využitím prostorného prostředí, které umožňuje komplexní předvedení nového produktového portfolia a školení, s následnou výměnou zkušeností v pohodové atmosféře kempů, které umožňují větší počet účastníků (lakýrníků).

Účastníci kempu tak měli jedinečnou možnost seznámit se s novinkami a trendy v oblasti automobilového průmyslu. Mezi jednotlivými stanovišti byli například společnost 3M, která mimo jiné představovala revoluční systém v lakování PPS pro přípravu a aplikaci barev nebo Festool brusný systém, dále od společnosti Car Systém novinky z jejich produktového portfolia, UV materiály a matovací leštění.

Zástupci společnosti SATA prezentovali především novinky z oblasti vzduchotechniky a nové lakovací kukly. Během prezentace nejnovějších trendů v oblasti digitálních koloristických nástrojů Phoenix byla přiblížena „problematika nové digitální doby“ a výhody přechodu na 100 % wifi včetně nové váhy.

Společnost SIA si pro zúčastněné lakýrníky připravila prezentaci kompletního portfolia revolučního brusného systému a Kwasny zase své portfolio aerosolů. Společnost DeVILBISS představila svoji novinku na trhu a to nejpokrokovější stříkací pistoli na trhu DV1. Technici společnosti Interaction ještě přispěli s prezentací systému čistění pistolí.

Spies Hecker také nezůstává pozadu s novými technologiemi a pro návštěvníci si technici společnosti Interaction připravili prezentaci novinek z oblasti lakování a především produktů z řady Speed-TEC, které měli možnost na intenzivním školení v Německu vyzkoušet, aby právě na Lakýrník campu mohli své zkušenosti předávat dál.

Mimo tyto prezentace byl k vidění například jedinečný mobilní sloupový zvedák IKOTEC nebo novinka na trhu lakovací stojan na kola.

Termíny:

10. 5. 2019 – AREÁL NA ŠANCÍCH, Praha 10 – Horní Měcholupy
24. 5. 2019 – AREÁL NA ŠANCÍCH, Praha 10 – Horní Měcholupy
31. 5. 2019 – KEMP HRANICE
14. 6. 2019 – KEMP STŘÍBRNÝ RYBNÍK, Hradec Králové

Akce je určená především pro zákazníky (lakýrníky) společnosti Interaction s.r.o. Akce je celorepubliková, tzn. je určená pro všechny regiony dle působnosti.

Cílem je představení nových produktů/technologií a sdílení zkušeností volnou formou. Akce se vždy zúčastní také zaměstnanci IA z technického a obchodního úseku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!