Interaction: DV1s SMART Repair Gun

31. března 2022, 10:32

Společnost Interaction představuje další rozšíření v sortimentu značky DeVilbiss DV1s SMART & Spot Repair. Jde o nejnovější přírůstek do rodiny revolučních stříkacích pistolí DV1.

DV1s SMART Repair Gun

Se stříkací pistolí DV1 Clearcoat Spray Gun nyní DeVilbiss představuje novou generaci výkonu a atomizace s DV1-C1 PLUS Clearcoat Air Cap. Tento vzduchový rozprašovač poskytuje účinnou aplikaci vrchních průhledných laků. DV1-C1 PLUS Clearcoat Air Cap poskytuje správný povrch, aby vytvořil jemný a zrcadlový efekt.

Pistole poskytuje konzistenci a optimalizaci při nástřiku nejnovějších materiálů na dnešním trhu. Pistole DV1s SMART & Spot Repair obsahuje tři zcela nové DV1s SMART Repair vzduchové uzávěry, které poskytují vynikající vysoce účinný výkon pro dokonalý povrch opravy.

DV1s SMART Repair GunVzduchové uzávěry poskytují konzistentní a homogenní stříkací paprsek, který poskytuje správné výsledky “hned napoprvé”. Zcela nový design fluidní koncovky odpovídá optimálnímu průtoku a zároveň stabilizuje proudění vzduchu, minimalizuje spotřebu materiálu a poskytuje významné úspory barvy. V souladu s oblíbeným matným vzhledem pistole DV1, si i DV1s SMART Repair zachovává matný černý povrch těla pistole pro lepší uchopení a snadnou manipulaci. Díky řízenému výkonu, osvědčené úspoře barvy a vynikající atomizaci dává stříkací pistole DV1s SMART Repair stříkací pistoli lakýrníkům jistotu, že mohou dosáhnout vysoce kvalitních aplikací odpovídajících originálním povrchovým úpravám.

Charakteristika

  • poskytuje maximální výkon aplikací SMART Repair
  • konzistentní a homogenní stříkací paprsek
  • atomizuje bez námahy s výběrem jemně vyladěného vzduchového uzávěru a nastavení trysek
  • poskytuje pohodlí a snadné použití od nastavení přes celý aplikční proces
  • poskytuje pohodlí a snadné použití s výsledky “hned napoprvé”
  • zlepšená efektivita přenosu šetří čas, peníze a náklady na opravy

Více na stránkách firmy Interaction.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!