Článek ASEM: Připravuje se konference o „STK“, které se můžete zúčastnit

12. srpna 2019, 10:19

Ve sněmovně přistál návrh na deregulaci STK a zrušení „průjezdních velkokapacitních linek“, jako jediné možné formy STK. V rámci schvalování změn organizuje poslanec Jiří Bláha dne 18. 9. 2019 od 13:00 do 15:00 hod. sněmovní konferenci. Přinášíme článek v celém znění.

Argumentovat budou obě strany:

  1. Majitelé bezkonkurenčních STK, které požívají exklusivitu poskytovanou státem a mají pohádkové výdělky;
  2. Zástupci autoservisů co by rádi prováděli TK+ME sami v autoservisech, ale stát je nyní legislativou označil za osoby ve střetu zájmů, kteří by systém zneužívaly, a dokonce jim zakázal i Měření emisí.

Dnes vám zakázali měřit emise, zítra vás okradou o všechny zákazníky. Mají na to jak peníze, tak žaludek. A stát je chrání před konkurencí. Ceny však nereguluje. Pohádkové podnikání majitelů STK!

Při vývoji současné situace, kdy majitelé STK si obestavěli své linky několika stanicemi měření emisí (oni můžou nyní už všechno, i opravovat), se můžete dočkat dalších diskriminačních kroků v legislativě. Zabraňte tomu na poslední chvíli organizovanou akcí!

Přijďte 18. 9. 2019 ve 13:00 argumentovat s protistranou za své zájmy pro rovnoprávné podnikání a navrácení smyslu kontrolám, a přihlaste se na osudovou konferenci v poslanecké sněmovně, jaká se opakovat nebude!!! Vaše poslední šance udělat něco proti diskriminaci vašeho podnikání!

Účastnit se může kdokoliv, kdo je na naší straně autoservisů a nelíbí se mu monopol majitelů STK.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!