Zaměstnanci společnosti Continental Barum vyrobili 400miliontou osobní pneumatiku

30. listopadu 2018, 12:32

Otrokovická společnost Continental Barum je největším výrobcem osobních, nákladních, autobusových a industriálních plášťů koncernu Continental. Jubilejním pláštěm je pneumatika o rozměru 245/35 R19 SportContact 6 pro SUV vozidla a byla vyrobena 29. listopadu 2018.

Continental Barum vyrobila 400miliontou osobní pneumatiku

Na konci ledna 2014 oslavili všichni zaměstnanci společnosti Continental Barum významný milník novodobé historie firmy, a to vyrobení 300.000.000 osobních pneumatik. Od té doby uplynuly čtyři roky a deset měsíců a na kontě přibylo dalších sto milionů vyrobených osobních plášťů.

Ve čtvrtek 29. listopadu byla pneumatika vylisována ve výrobní hale High-Tech 2. Osobně jubilejní plášť shlédl a zkontroloval pan Bernhard Trilken, šéf Manufacturing & Logistics Tires koncernu Continental spolu s kolegy z výroby a z vedení otrokovické společnosti.

Slavnostního dne si mohli užít i zaměstnanci z výrobních provozů, kteří se na výrobě tohoto úctyhodného množství pneumatik podíleli. Ve třech občerstvovacích stáncích byly pro zaměstnance v průběhu všech čtyř směn servírovány čokoládové donuty připomínající pneumatiku a káva.

Při stávajících výrobních plánech, které činí cca 20 milionů osobních plášťů ročně, lze očekávat, že další významný milník, 500.000.000 pneumatika bude vyrobena koncem roku 2023.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!