Hankook dodává Ventus Prime 3 do prvovýbavy nového modelu Ford Focus Active

14. února 2019, 11:42

Výrobce pneumatik Hankook rozšiřuje partnerskou spolupráci s Ford Motor Company. K originální výbavě nového modelu Ford Focus Active nyní patří i pneumatiky Hankook Ventus Prime 3. V prvovýbavě tohoto nového modelu tak od konce roku 2018 nově najdete pneumatiky Hankook ve dvou rozměrech.

Hankook Ventus Prime 3 pro Ford Focus ActiveVýrobce prémiových pneumatik Hankook dodává pneumatiky Ventus Prime 3 do originální výbavy nového modelu Ford Focus Active. Pneumatiky, které uživatelé vnímají ve znamení bezpečnosti, výkonu a komfortu jízdy, se do výroby nového modelu vozidla dodávají od prosince 2018 v rozměrech 215/50R18V a 215/55R17V. Nový Ford Focus Active využívá inteligentní technologie, volně volitelné režimy pohonu a díky tomu umožňuje inovativní způsob jízdy, který pneumatiky Ventus Prime 3 ještě zvýrazňují. 

Nejnovější pneumatiky Hankook přesvědčují dobrými jízdními vlastnostmi, mimořádným brzdným výkonem jak na mokré, tak i na suché vozovce. Čtyři široké obvodové drážky slouží k rychlému odvodu vody a optimalizují jízdní vlastnosti na mokrých vozovkách.

Optimalizovaný tvar drážek pak zajišťuje rovnováhu výkonů na mokrém a suchém povrchu. Součástí vývoje byla integrace nových technologií mísení za účelem dosažení vysoké míry přilnavosti běhounové směsi s příměsí siliky, která umožňuje lepší brzdný výkon na mokrých vozovkách.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!