Nová pneumatika Nokian WR Snowproof poskytuje bezstarostnou jízdu na zimních silnicích

15. března 2019, 9:59

Jde o bezpečnou zimní pneumatiku vyvinutou speciálně pro středoevropské řidiče. Nejvýznamnější vlastností této zimní pneumatiky je její výjimečná bezpečnost v zimních podmínkách, která řidičům zaručuje bezstarostnou jízdu i při nečekaných sněhových srážkách a změnách jízdních pruhů na rozbředlém sněhu.

Nová pneumatika Nokian WR Snowproof

Pneumatika Nokian WR Snowproof zaručuje vyspělou bezpečnost při každodenních jízdách díky vynikající přilnavosti na čerstvém i rozbředlém sněhu a za deště. Nový koncept Alpine Sense Grip od společnosti Nokian Tyres zvládá všechny náročné situace zimního počasí a zaručuje předvídatelné a vyvážené jízdní reakce, ať řídíte v městském provozu, na vysokorychlostní dálnici nebo na malebných horských silnicích.

Nová směs pryže Alpine Grip byla vyvinuta tak, aby spolehlivě fungovala ve všech zimních povětrnostních podmínkách. Jedná se o novou kombinaci směsi, která zvládá náročné a chladné zimní podmínky a zároveň zajišťuje vynikající výkony v mírnějším počasí, funguje tedy v širokém rozpětí teplot. Pneumatika Nokian WR Snowproof má velice nízký valivý odpor, který se promítá do nižší spotřeby paliva a tím i do menšího množství emisí.

Nová pneumatika je k dispozici v rychlostních kategoriích Q (160 km/h), T (190 km/h), H (210 km/h), V (240 km/h) a W (270 km/h) a široký výběr rozměrů pokrývá 55 produktů s rozměry od 14 do 20 palců. Nokian WR Snowproof bude dostupná pro zákazníky od podzimu 2019. Komplexní řada zimních pneumatik Nokian Tyres pro osobní vozidla zahrnuje rovněž pneumatiku Nokian WR D4 a Nokian WR A4. Rozsáhlá řada pneumatik pro modely moderních osobních vozidel zahrnuje téměř 50 rozměrů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!