Hankook Tire zveřejňuje své finanční výsledky za druhé čtvrtletí roku 2019

2. srpna 2019, 11:51

Za druhé čtvrtletí roku 2019 hlásí Hankook Tire tržby ve výši 1,74 bilionu KRW a provozní zisk ve výši 107,1 miliardy KRW. Pneumatiky větších rozměrů, počínaje 18palcovými, tvoří 54,9 % celkových tržeb. To představuje nárůst o 2,8 % v porovnání se stejným obdobím v loňském roce, což upevňuje image prémiové značky Hankook.

Společnost Hankook Tire zveřejnila finanční výsledky společnosti za 2. kvartál roku 2019. Konsolidované globální tržby činily 1,74 bilionu KRW (1,33 miliardy EUR) a provozní zisk 107,1 miliardy KRW (81,8 milionů EUR).

Produkty společnosti mají nejvyšší úroveň technologie a prémiovou kvalitu. Prodeje pneumatik větších rozměrů od 18palcových tvořily 54,9 % pneumatik pro osobní automobily, což vedlo k růstu 2,8 % v porovnání se stejným obdobím v minulém roce, což posílilo image prémiové značky Hankook. Zpomalení globálního automobilového průmyslu mělo negativní dopad na finanční výsledky.

Hankook Tire se zaměřuje na posilování pozice společnosti jako prémiové značky. Výrobce pneumatik proto rozšiřuje své působení na severoamerickém trhu a stabilizuje svou pozici v továrně v Tennessee, v USA a zvyšuje prodej pneumatik větších rozměrů, od 18palcových, na hlavních trzích a posiluje svou prémiovou image prodejem originálních pneumatik a posiluje tak konkurenceschopnost svých výrobků. Společnost Hankook Tire též plánuje diverzifikovat své portfolio originálních pneumatik, aby vytvořila strukturu stabilního růstu a optimalizovala své distribuční strategie pro každý region.

Hankook Tire finanční výsledky za druhé čtvrtletí roku 2019

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!