Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 vítězem aktuálního testu letních pneumatik webu Tyre Reviews

25. května 2021, 17:01

Pneumatiky Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 zvítězily v letním testu vysoce výkonných (UHP) pneumatik webu Tyre Reviews pro rok 2021, do nějž bylo zařazeno čtrnáct pneumatik nejprodávanějšího rozměru 225/40R18. Testovací řidiči je hodnotili při jízdě na voze Volkswagen Golf GTI.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Vedle úspěchu pneumatik Eeagle F1 Asymmetric 5 v celkovém umístění slaví Goodyear ve stejném testu také zisk nálepky „Doporučujeme“ pro jeho ještě výkonnější pneumatiky Eagle F1 SuperSport.

Výkonnost pneumatik Eagle F1 SuperSport na dráze dokládá nejen nejrychlejší okruhový čas, ale i to, že byl o více než čtyři sekundy kratší než u pneumatik jakékoli jiné značky namontovaných na stejném autě se stejným řidičem. Za takový výsledek pneumatiky vděčí použitým technologiím, které Goodyear převzal z motoristického sportu, jako například Power Shoulder Technology: masivní uzavřený vnější dezén, který pneumatikám dodává svižný charakter na suché vozovce a při zatáčení.

Laurent Colantonio, technologický ředitel osobních pneumatik v Goodyear Europe, ocenil vývojové týmy společnosti: „Vítězství v celém testu pro Eagle F1 Asymmetric 5 a doporučení pro nákup Eagle F1 SuperSport jako nejlepších pneumatik z hlediska výkonnosti dokládá důraz, jaký Goodyear klade na vývoj vyhraněných pneumatik, které vyhovují různorodým potřebám sportovních řidičů. Ať už jde o vítěze testu a dobře vyvážené Eagle F1 Asymmetric 5 nebo Eagle F1 SuperSport a pro závodní dráhu ještě vhodnější SuperSport R a RS, Goodyear nyní pokrývá skutečně celý segment vysoce výkonných a velmi vysoce výkonných pneumatik.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!