Novinky v sortimentu Ferdus pro rok 2019

9. května 2019, 15:49

Společnost Ferdus připravila pro své zákazníky novinky a inovace ve svém sortimentu. Mezi ně patří například nový model zouvačky, montážních strojů, nová pneumatická utahovačka Scorpio či různý spotřební materiál.

Mezi novinky patří hned několik inovovaných strojů. Pro osobní vozy je zde model zouvačky LC890U, který postupně nahradí předchůdce LC870N. Změny jsou spíše kosmetické, nejviditelnější je zcela nový odrážeč patek.

model LC588S FerdusV nákladním segmentu si prošly inovací montážní stroje LC588S a LC590, který se posunul do generace LC590C. V obou případech došlo k přepracování montážní hlavy, u modelu LC588S je navíc nový ovládací pult převzatý z vyšších modelových řad. K dispozici je také verze pojízdného nůžkového zvedáku SF-K2800, nyní označovaného SF-K2800V2. Ten přináší mimo jiné kvalitnější bezpečnostní zámek.

Rozšiřovalo se ale také příslušenství strojů. K vyvažovačkám je nyní dostupný univerzální pneumatický zvedák kol, u zouvaček je to hned celá řada moto adaptérů, set hliníkových chráničů čelistí, nebo například držák patek nákladních pneumatik. Zvedáky pak lze nyní zase pořídit s gumovými nájezdovými rampami.

Sifonovou pumpa FerdusNovinky v nářadí reprezentuje především nová půlpalcová pneumatická utahovačka Scorpio YU-12891T z kompozitových materiálů a s novou patentovanou funkcí Double Air Intake, která zvyšuje pracovní výkon až o 25 % Využití kompozitů naopak umožnilo zredukovat hmotnost a celkové rozměry. Dále lze zmínit mechanický zvedák aut, nebo třeba sifonovou pumpu na přečerpávání oleje.

Nejvíce novinek je ve spotřebním materiálu, například nové brusné hříbky, brusné stopky, samolepící závaží, opravné sady tubeless, dušové ventily, TPMS ventily, gumové podložky pro zvedáky a tak dále. Samostatnou kapitolou jsou all-in-1 startovací balíčky, které umožňují pneuservisům nakoupit kompletní základní spotřební materiál pro celý pneuservis jediným kliknutím.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!