Představujeme e-shop FERDUS: Pro Váš autoservis a pneuservis

16. září 2019, 13:00

FERDUS není jen synonymem pro největšího českého výrobce pneuservisního opravného materiálu, je to také tradiční domácí e-shop nabízející široké spektrum vybavení pro autoservis a pneuservis. Od roku 2018 ve zcela novém a neustále se vylepšujícím kabátu.

Aktuální generaci online obchodu od léta loňského roku vyvíjí jedna z největších programátorských firem v Česku – společnost oXy Online s r.o., která stojí mimo jiné za špičkovým CZC.cz. Díky tomu se dnes www.ferdus.cz opírá o robustní platformu s řadou zajímavých vlastností.

e-shop FERDUS

Nikoho asi nepřekvapí, že ve FERDUS e-shopu máte možnost mezi sebou porovnávat produkty, hodnotit je známkou i slovem, nebo si je ukládat do oblíbených. Méně obvyklá je ale například funkce vytváření seznamů zboží (pomocí uložených košíků, nebo prostřednictvím CSV souborů), které pak můžete jednoduše opakovaně importovat a zrychlovat tak nákupní proces u položek, které pořizujete pravidelně – například spotřební materiál.

Ještě lepší vychytávky pak čekají na zákazníky v rámci upgradu, který FERDUS představí během tohoto podzimu. Namátkou můžeme zmínit automatizovaný systém pro zakázkovou tvorbu nabídek přímo na míru požadavků, které zákazník zadá ve svém účtu. Dále rozšířené funkce pro B2B, nebo naopak větší přístupnost pro koncové zákazníky nakupující vč. DPH. Vylepšení se dočkají rovněž možnosti dopravy nebo řešení reklamací.

Na funkce jsme v Česku mistři, hlavně ti ‚nahoře‘. Ale FERDUS e-shop má svoji kvalitu také v obsahu. Kromě pořádné porce fotografií, poctivých popisů a tabulek technických parametrů mohou zákazníci natrefit na originální produktová videa natáčená firmou ve vlastní režii. Nyní jich je kolem stovky a každý týden přibývají nové. Pokryté jsou všechny stroje a nejprodávanější nářadí. Hezky pohromadě je můžete najít na FERDUS YouTube.

Mimochodem, nedílnou součástí e-shopu je také neustále živý blog. Vážně i nevážně pro něj redakce několikrát týdně připravuje krátká čtení, videa, nebo obrazové galerie točící se, jak jinak, kolem servisu.

Online obchod FERDUS je nedílnou součástí českého internetu už od roku 2006 a za tu dobu si prošel dlouhým vývojem. Od jednoduchého a prostého e-shopu až k dnešnímu dobře promazanému soukolí vysoce pokročilé technologie. Co se ale nemění, je náš cíl a tím je prvotřídní zkušenost a maximální spokojenost naších zákazníků. Včera, dnes i zítra.

Soutěž o kufříkovou sadu pro opravu osobního bezdušového pneu od Ferdusu Soutěž o kufříkovou sadu pro opravu osobního bezdušového pneu

Zaujalo Vás představení e-shopu FERDUS? Navštivte facebookový profil www.facebook.com/ferduscz a sdílejte ‚připnutý‘ příspěvek, který odkazuje právě na tento článek. Ze všech sdílejících pak bude 24. 9. 2019 vylosován šťastný vítěz.

Společnost FERDUS, s.r.o. zaujímá významné místo mezi evropskými výrobci materiálů a vybavení pro autoservis a pneuservis. Vznikla v roce 1990 a navazuje na dlouhou historii gumárenské výroby ve Zlíně. Zakladatelem firmy je Ing. Pavel Ferdus, uznávaný profesionál s téměř padesátiletou praxí v oblasti pneuservisních opravných materiálů, autor řady odborných textů a knih. FERDUS v současnosti sídlí v Chropyni, kde je soustředěna výroba, vývoj i sklad.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!