Mewa překračuje kanál La Manche: Servis čisticích utěrek nyní také v Anglii

26. srpna 2019, 9:52

Mewa pokračuje v rozšiřování svého vedoucího postavení na trhu v Evropě. Poskytovatel textilních služeb nabízí svůj servis čisticích utěrek nyní také v Anglii. Novinkou je i prodejní strategie pro britský trh. Poprvé si mohou zákazníci objednat čisticí utěrky na internetu.

Mewa nabízí svůj servis čisticích utěrek nyní také v Anglii. Nové sídlo podniku se nachází v Birminghamu. Poskytovatel textilních služeb je tak aktivní již ve 14 evropských zemích.

textil Mewa

„Vstup na trh v Anglii pro nás mnoho znamená,“ říká jednatel Mewa Textil-Service s.r.o. Antonín Krejčí. „Na jedné stále straně pokračujeme v růstu a budujeme naši roli lídra v branži. Na druhé straně pak podnikáme nové kroky v oblasti digitalizace. Vytváříme digitální služby, abychom mohli našim zákazníkům nabídnout přidanou hodnotu.“

Poprvé si mohou zákazníci požadované čisticí utěrky objednat v online shopu. Při výběru a objednávání produktů pomáhá zákazníkům navigátor „the cloth finder“. S ním se dá snadno zjistit, jaké čisticí utěrky budou ty pravé. Online nástroj pokládá několik otázek ohledně typu nečistot a požadovaného čistícího výkonu. Navržené služby je možné pak rovnou zarezervovat.

Internetový obchod je k dispozici zatím pouze v Anglii. V průběhu roku je plánováno zavedení podobného online shopu také ve Španělsku a v Maďarsku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!