Velký jarní seminář Ferdus 2020: Poprvé (a snad naposledy) v létě

29. června 2020, 10:04

Školící a prezentační akce firmy FERDUS napsala v roce 2020 i přes velkou koronavirovou nepřízeň další kapitolu. Jen s ohledem na karanténní opatření bylo třeba vyčkávat s termínem. A tak se stalo, že letošní VJS proběhl až v létě – 24. června. To ale přibližně dvěma desítkám zúčastněných odborníků z Česka i Slovenska nakonec vůbec nevadilo.

Úvod obstarala jako tradičně teoretická část v přednáškové místnosti, během které se všichni přítomní mohli seznámit s novinkami v oblasti pneuservisních opravných postupů a pneuservisního nářadí a nástrojů.

Naopak zcela nově byl pojatý praktický druhý blok. Ten se poprvé uskutečnil v prostorách školícího střediska EXPO, které je od březnového otevření největším českým showroomem s výstavní plochou téměř 400 m2. Zde si mohli účastníci takříkajíc osahat téměř čtyřicítku zouvaček, vyvažovaček a zvedáků a jinou ‚velkou‘ servisní techniku.

Došlo i na předvedení čerstvých prodejních hitů – základní zouvačky LC890U, která je nově k dispozici s helperem, a mimořádně robustního nůžkového zvedáku SF-H4000 s délkou téměř pět metrů a nosností čtyři tuny.

Zájem o ‚praxi‘ byl nakonec tak velký, že se po obědové přestávce a teplém rautu skupina místo plánované diskuse a závěru do EXPA znovu vrátila a zkoumala zde vystavenou techniku až do pokročilého odpoledne. Závěr je tedy jednoznačný: za rok v Chropyni zase. Jen doufejme, že už snad jako obvykle – tedy opravdu na jaře.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!