ProfiAuto Service – přidejte se k síti vzájemných výhod

3. listopadu 2021, 11:55

Stačí jen pár minut – a pochopíte, co stojí za úspěchem ProfiAuto Service – jedné z nejrychleji se rozvíjejících sítí autoservisů v České republice. Na Slovensku a v Polsku je ProfiAuto již lídrem trhu. Nastala proto ideální doba připojit se k tomuto silnému partnerovi a zvýšit tak zisk své firmy!

Síť ProfiAuto Service je dokonalým řešením pro velké autoservisy, rodinné firmy s tradicí i pro malé dílny, které se teprve začínají rozvíjet. Snadno upravitelný program umožňuje přizpůsobit spolupráci na míru podle vašich potřeb. Členským autodílnám poskytuje intenzivní obchodní, technologickou, IT, propagační a školící podporu. Přečtěte si pět pádných argumentů, proč do toho jít.

ProfiAuto Service

Za prvé – přístup ke znalostem

Bez přístupu k novým technologiím se nemůže dynamicky rozvíjet ani ten nejlepší autoservis. Ideálním řešením je proto pravidelná účast na školeních s cílem zvýšení kvalifikace. V síti ProfiAuto Service probíhají vzdělávací aktivity pro přidružené opravny za zvýhodněných podmínek a zahrnují praktické lekce dílenských a obchodních znalostí. Možnost pracovat pod dohledem školitelů na rozmontovaných modelech elektrických vozidel, hybridů, automatických převodovek nebo nejmodernějších motorů mechaniky vzdělává a servisům to otevírá nové možnosti a služby.

Obchodní školení zahrnují nejenom široce pojatý marketing, ale také daňové a právní záležitosti, bez kterých se v dnešní době prakticky nelze obejít.

Za druhé – přístup k dílům

Téměř každý autoservis má vlastní osvědčené kanály distribuce komponentů, ale ProfiAuto Service dokáže poskytnout ještě mnoho dalšího. 8,5 milionu referencí, nejlepší a nejlevnější dodavatelé, atraktivní slevové a bodové programy. Nezapomínejme, že spolupráce s ProfiAuto Service znamená nejen možnost vysokých marží, ale i řadu dalších výhod, jako jsou třeba investiční smlouvy. Příslušný počet nasbíraných bodů může částečně nebo dokonce i zcela pokrýt hodnotu splátky za vybavení dílny.

Za třetí – přístup k novým zákazníkům

Partnerství v síti ProfiAuto Service je spojeno i s novou vizuální stránkou. Autodílny zastřešené známou značkou ochotněji navštěvují majitelé novějších a dražších vozů, kteří mají větší rozpočet na opravy. Je to obzvláště důležité ve velkých městech a na frekventovaných trasách, kde zisk z velké části vytvářejí zákazníci „z ulice“. Dílna neznámého jména umístěná na výhodném místě pravděpodobně nikdy nedosáhne stejného obratu jako ta, která spadá do sítě s povědomou značkou. Je to obdobná situace jako u řetězců rychlého občerstvení – ty značkové praskají ve švech, protože kolemjdoucí zákazníci vědí, co v nich mohou očekávat.

V případě rozsáhlých, vícegeneračních dílen nemusí být úprava brandingu žádnou revolucí, ale může se ukázat jako cenné posílení pozice, protože bude vnímána jako další fáze vývoje společnosti a důkaz získání nových dovedností.

Za čtvrté – přístup k propagaci

ProfiAuto Service je jednou z nejznámějších značek v odvětví. Kampaně probíhají v klasických médiích (televizi a tisku) a sociálních sítích, jsou k dispozici letáky, plakáty, vydávají se vlastní propagační publikace. Zapojení do sítě umožňuje aktivní účast na celém tomto procesu. Ani velké autoservisy si nemohou dovolit takové projekty, které lze bez větších obtíží realizovat na úrovni skupiny.

Za páté – přístup k řešením, která usnadňují práci

Pravidla BOZP, ekologické aspekty, sběr odpadu, platební systémy, manipulace s kartami – to jsou jen některé problémy, které „na vlastní pěst“ zatěžují mysl každého mechanika. ProfiAuto Service nabízí řadu osvědčených a užitečných řešení, která stačí v dílně začít používat a zařídit, aby fungovala v souladu s platnými předpisy. ProfiAuto Service také poskytuje přístup ke všem druhům softwaru potřebného v dílně – diagnostice a katalogům (výběr a objednání referencí).

Takže… do toho!

Síť ProfiAuto Service se neustále rozrůstá. Každoročně se k ní přidává stále větší počet autodílen, jejichž majitelé se rozhodli, že spolupráce bude výhodná pro všechny zúčastněné. Můžete samozřejmě stát stranou a tento jev jenom zpovzdálí pozorovat. Ale mnohem lepší volbou bude se začít na všem aktivně podílet a vydat se rychlejším tempem na cestě kupředu. Stačí jenom vykročit správným směrem, vše máte připraveno na dosah ruky.

Více informaci naleznete na stránkách ProfiAuto.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!