Novinka na převoz a skladování kol v nabídce FERDUS

8. června 2023, 11:17

Asi nejznámějším prostředkem pro manipulaci s koly v dílně nebo garáži a blízkém okolí je klasický rudl. Existuje ale kompaktnější a finančně zajímavější alternativa v podobě jednoduchého plastového vozíku. Ten najdete nově v nabídce firmy FERDUS.

Novinka FERDUS

S průměrem 630 mm je určený především pro osobní a dodávková kola, při profilovém čísle 60 si ale poradí i s klasickými nákladními pneumatikami na 22,5“ discích. Nosnost má hodnotu 120 kg.

Novinka zaujme řadou praktických řešení. Ve středovém odkládacím prostoru najdou své místo kolové šrouby, matice nebo jiný materiál a drobné nářadí, čtveřice vybrání po obvodu zase umožní vertikálně skladovat další vozíky, a ještě více tak v dílně šetřit tolik potřebné místo.

Nepřekvapí otočná kolečka, potěší ale vybavení aretační brzdou, která dovolí kromě hlavní funkce transportu také skladování.

Pojízdný vozík na pneu nabízí dobrou manévrovatelnost. Je lehký, přitom odolný proti poškození. Přispívá k bezpečnosti v pracovním prostoru, práci usnadňuje a zrychluje.

Novinka FERDUS

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!