FERDUS nově nabízí sety zouvaček a vyvažovaček

20. září 2024, 9:15

Akční nabídky e-shopu FERDUS už nejsou pouze na spotřební materiál a nářadí, s příchodem letošního podzimu se dostalo také na stroje, které nově začíná firma nabízet ve zvýhodněných setech.

Dnes představujeme první vlaštovky – tandemové sestavy pro pneuservis tvořené zouvačkou a vyvažovačkou. V prvním případě se jedná o kombinaci strojů LC890U 400 V + CB3020B 3D, v druhém o variantu LC890U 230 V + CB3020B 3D pro ty, kteří nemají, nechtějí nebo nepotřebují na pracovišti silnoproud.

Zouvačka LC890U je základní model z početné rodiny strojů LC89x. Z vyšších sourozenců si bere řadu osvědčených koncepcí, které doplňuje o ekonomická, ale stále dostatečně robustní a uživatelsky přívětivá řešení.

Extrémní tuhost centrálního sloupu umožňuje montáž všech pneumatik včetně nízkoprofilových i run-flat, lopatka pro odtlačování patek nabízí sílu 25 000 N, motor poskytuje dostatek výkonu pro jednorychlostní otáčení stolu.

Vyvažovačka CB3020B 3D v poměru ceny a užitné hodnoty za svým montážním parťákem nikterak nezaostává. Může se pochlubit plně automatickým načítáním rozměrů kola – zevnitř i vně, a to jak pro plechové, tak alu disky. Vyvažovací data vykresluje pokročilý LCD displej s modrým ambientním podsvícením.

Další významnou přidanou hodnotu představuje hřídel s průměrem 40 mm a délkou 270 mm odpovídající standardu plně profesionálních strojů. Nechybí laserový ukazatel polohy aplikace závaží, samozřejmostí je přesnost ± 1 g, potěší velice solidní hlučnost ≤69 dB.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!