Do Ostravy míří bezplatné kontroly vozidel PitStop

27. května 2019, 9:58

Bezplatné kontroly vozidel pro řidiče s názvem PitStop se v Ostravě uskuteční v úterý a ve středu 28. – 29. května. Jedná se o servisní prohlídky, na kterých si řidiči mohou nechat zkontrolovat svoje vozidlo profesionálními mechaniky zcela zdarma.

Do Ostravy míří bezplatné kontroly vozidel PitStop

Sérii akcí pro řidiče připravuje síť nezávislých autoservisů ProfiAuto Servis ve spolupráci s partnery Mroauto a Rall. Mediálním partnerem akcí PitStop je společnost MotoFocus.

Bezplatná kontrola vozidel bude probíhat v úterý 28. května od 10 do 16 hodin u Avion Shopping Park Ostrava a ve středu 29. května od 10 do 16 hodin u Tesca v Ostravě – Třebovicích. Řidiči si na PitStopu budou moci nechat zkontrolovat stav klimatizace, nastavení světel, provozních kapalin, stav akumulátoru, tlak v pneumatikách nebo si nechat udělat diagnostiku motoru.

Letošní série servisních prohlídek bude obohacena o výhodné nabídky pro řidiče a různé slevy na služby v síti ProfiAuto servisů.

„Připravujeme se na větší nápor řidičů, proto jsme posílili tým mechaniků, kteří obslouží řidiče rychleji. Zaměříme se rovněž na novější automobily a elektromobily,“ informuje Jindřich Krejčí, ředitel projektu ProfiAuto.

Minulé ročníky ukazují, že téměř žádný automobil není bezporuchový, když se vychází z průměrného stáří vozidla, které PitStopy navštěvují. Mezi nejčastější poruchy patří nastavení světel, únik kapalin, elektronika, nabíjení a stáří pneumatik. Nedostatky zjišťují také u nových automobilů.

Pravidelné bezpečnostní akce PitStop organizuje síť ProfiAuto Servis v České republice a na Slovensku od roku 2016 ve spolupráci se svými partnery a prodejci náhradních dílů a příslušenství.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!