V Ostravě proběhla tuningová akce s podporou Mroauto a ProfiAuto

15. července 2019, 13:31

V Trojhalí u nákupního centra Forum Nová Karolina se 22. a 23. června 2019 konala Tuning show. Jde o sraz fanoušků snížených aut, tuningu a motorismu jako takového.

V Ostravě proběhla tuningová akce s podporou Mroauto a ProfiAuto

Milovníci vymazlených bouráků se tak mohli pokochat nejrůznějšími tvary, barvami a technologickými vymoženostmi v atypickém industriálním prostředí Trojhalí Ostrava, které vzniklo rekonstrukcí původních průmyslových prostorů.

Poprvé se akce protáhla na dva dny, a to hlavně z důvodu konání druhého kola seriálu Drift Wars a Czech Drift Series a také závodu Streetařů. Účastníci se tak mohli díky spolupráci organizátorů podívat jak na výstavu vylepšených aut v Trojhalí, tak i na závody a driftování na Librosu, středisku bezpečné jízdy.

Tuning show pořádá už po několikáté sdružení milovníků aut a tuningu Sníženo.cz. Letošní ročník se konal ve spolupráci s velkoobchodem autodílů Mroauto, partnerem sítě autoservisů ProfiAuto.

Sobotní večer se mohli účastníci po skončení programu v Trojhalí přesunout do Realita Gaming baru na virtuální závodění, nebo s mediálním partnerem Rádio Helax oslavit 25. narozeniny v Dolní oblasti Vítkovic.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!