Novinky na veletrhu ProfiAuto Show 2020

28. února 2020, 11:39

Organizátoři mezinárodního autosalonu ProfiAuto Show 2020 odhalili první podrobnosti této motoristické události, která proběhne 30. a 31. května v Katovicích.  Akce pod heslem „Poháněno vášní“ proběhne letos již po 17. 

 Novinky na veletrhu ProfiAuto Show 2020

Návštěvníci se mohou těšit na dva mimořádné dny plné osobních setkání, školení, prezentací a zajímavých atrakcí. Milovníci automobilového odvětví se opět seznámí s technologickými inovacemi a nejnovějšími trendy v servisech, zúčastní se druhého ročníku „Poháru mechaniků“, setkají se s hvězdami z automobilového světa a budou moci obdivovat rychlé automobily.

Mezi novinky patří slavnostní zahájení veletrhu, na kterém dostanou prostor i zástupci pořadatele a města. Akci bude moderovat jeden z nejpopulárnějších automobilových novinářů v Polsku, Patryk Mikiciuk. Během oficiálního zahájení zazní, proč se veletrh koná a jaké je jeho poslání, informace o programu složeného z různých atrakcí a také bude slavnostně odstartována soutěž o „Pohár mechaniků“.

Všechny návštěvníky veletrhu jistě potěší zápolení mezi mechaniky, ve kterém poměří své síly 70 týmů, v každém budou dva členové. Navzájem budou soupeřit během vědomostního testu a v soutěžích zručnosti. O vítězi rozhodne odborná porota. Hraje se o praktické věcné ceny, které usnadní mechanikům jejich každodenní práci.

ProfiAuto Show 2020 se bude opět konat v moderní budově Mezinárodního kongresového centra (výstavní zóna), v kultovním Spodku (workshopy) a na náměstí Henryka Sławika a Josefa Antally (zábavní zóna) v Katovicích.

Výstavní zóna ProfiAuto Show bude prostorem, který spojí nejzajímavější průmyslové trendy, nevšední představení, prezentace a technická školení vystavovatelů i atrakce na stáncích. Své portfolio zde představí největší světové značky v automobilovém průmyslu. Přítomni budou také zástupci jednotlivých značek, s nimiž budou návštěvníci moci probrat své dotazy. Mezi nimi budou také zástupci technických oddělení, kteří budou pravidelně odpovídat na podrobné otázky a poskytovat zájemcům odborné informace včetně praktických ukázek prezentovaných řešení.

Workshopová zóna bude připravena pro majitele, manažery a zaměstnance autoservisů a automobilové nadšence. Ti všichni v ní najdou cennou inspiraci a informace o nových produktech v oblasti servisního vybavení a nástrojů. A právě zde proběhne finále „Poháru mechaniků“.

V zábavní zóně jsou naplánovány atrakce, které posunou zážitky návštěvníků na nejvyšší úroveň: velkolepé show, závody a driftování. V jeho centru bude postavena terénní trať o rozloze více než 200 m2, s terénní úpravou, díky níž budou moci provádět strmé stoupání a klesání ty nejlepší terénní vozy.

„ProfiAuto Show je důkazem, že ústřední myšlenka veletrhu je velmi dobře zvolená. Celá akce je organizována s nadšením a vášní, je skvělým komunikačním nástrojem a jednou z nejdůležitějších aktivit v tomto odvětví. Nic nenahradí osobní zkušenost, kdy se na jednom místě setkávají desítky tisíc lidí, pro které je motorismus důležitý. Naše odvětví je založeno na vztazích. Potřebujeme se setkávat, abychom navázali kontakty, představili nové produkty, oslovili zákazníky a potenciální partnery.

Jako jeden z největších distributorů v oboru znovu ukazujeme, že jsme „poháněni vášní“, shrnuje Jindřich Krejčí, ředitel projektů pro ČR a SK společnosti ProfiAuto, a dodává: „Očekáváme další nárůst zájmu ze strany českých a slovenských zástupců autoservisů, partnerů a návštěvníků. Loni jich dorazilo přes 2.500.“

Minulý ročník ProfiAuto Show navštívilo přes 46.000 lidí, z nichž téměř čtvrtinu tvořili mechanici a zástupci automobilového průmyslu. Na 150 světových automobilových značek představilo svou nabídku na více než 20.000 m2. Mechanici také využili více než 100 odborných školení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!