Značky plné nových možností – ProfiPower, OYODO a JPN

13. prosince 2021, 16:05

ProfiPower, OYODO a JPN jsou tři značky společnosti Moto-Profil. V jejich sortimentu najdete cenově výhodné díly pro evropské, japonské, korejské a americké vozy. První z nich představuje prémiovou řadu s velmi bohatým obsahem katalogu, druhá je zase o něco levnější alternativou a třetí zastupuje cenově dostupný segment a nabízí ty nejoblíbenější reference při zachování vysoké úrovně kvality.

ProfiPower, OYODO a JPN jsou značky s mimořádným potenciálem – využívají efektu škálování objednávek, nabízejí prvotřídní kvalitu za příznivé ceny. Jedná se o skupinu vlastních značek dílů, které vytvořila společnost Moto-Profil, jeden z největších distributorů nejenom v Polsku, ale v celé střední a východní Evropě. Připomeňme, že Moto-Profil je také provozovatelem oblíbené sítě profesionálních velkoobchodů, prodejen a autoservisů ProfiAuto.

ProfiPower – v kvalitě je síla

Automobilové díly a doplňky ProfiPower plní z hlediska jakosti ta nejvyšší očekávání. Estetická balení skrývají produkty nejlepších světových výrobců. Díly ProfiPower charakterizují tři podstatné vlastnosti důležité pro majitele automobilů: bezpečnost, odolnost a bezporuchovost. V roce 2020 značka ProfiPower získala certifikát „Dobrá značka 2020 – kvalita, důvěra, renomé“. Připojila se tak k prestižním značkám, které jsou v Polsku oceněné na základě průzkumu spokojenosti zákazníků.

OYODO a JPN

OYODO je zárukou nejvyšší úrovně precizního provedení a odolnosti. Díly z této řady se vyrábějí pomocí těch nejmodernějších technologií v renomovaných závodech, které dodávají komponenty do prvovýroby předním výrobcům osobních automobilů. Na druhou stranu nabídka JPN od roku 2007 zaručuje nejvyšší stupeň bezpečnosti, trvanlivosti a vysokou kvalitu zpracování, a to za atraktivní tržní cenu. Sortiment obou značek zahrnuje přes 15 000 položek a plně pokrývá poptávku trhu po prvcích brzdových, pohonných, řídicích, elektrických, chladicích a palivových systémů, nevyjímaje ani díly odpružení, filtry a ložiska.

ProfiPower, OYODO a JPN: vše, co potřebujete

Tři vlastní značky Moto-Profil jsou skvělým pomocníkem pro zákazníky, kteří díky nim nemusí sledovat aktuální akce ani pročítat recenze jednotlivých dodavatelů. Ceny všech tří řad jsou vždy příznivé a za kvalitu odpovídá renomovaný distributor Moto-Profil.

Za zmínku stojí, že kromě oblíbených rychloobrátkových dílů, jako jsou brzdové destičky nebo spodní čepy ramena, zde najdeme mnohem složitější součástky, které se díky výhodné ceně a poptávce na trhu většinou stávají nejprodávanějšími hned, jakmile jsou uvedeny do nabídky. Patří k nim například ABS senzory, dvouhmotové setrvačníky, převodovky řízení, palivové nádrže, náboje kol, chladiče nebo podpěry hřídelů.

Bezproblémové dodání

Automobilové díly ProfiPower se distribuují pouze v rámci sítě ProfiAuto. OYODO a JPN jsou určeny všem zákazníkům, kteří nakupují díly přes centrálu společnosti Moto-Profil. V současné době Moto-Profil dodává své produkty do 25 zemí.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!