Společnosti Hella a Faurecia pracují na inovativním osvětlení

26. listopadu 2018, 14:03

Specialista na osvětlení a elektroniku Hella a francouzský dodavatel technologie Faurecia budou spolupracovat ve strategickém partnerství pro vývoj inovativních řešení osvětlení interiéru.

Společnosti Hella a Faurecia vyvíjí nový druh osvětlení

V rámci této spolupráce budou obě společnosti vyvíjet vysoce technologicky vyvinuté osvětlení v oblasti povrchového a dynamického osvětlení pro komplexní personalizované prostředí kokpitu. Faurecia přispívá svou odborností v oblasti interiérů vozidel, společnost Hella dodává inovativní produkty v oblasti vnitřního osvětlení.

„Trendy, jako je autonomní řízení a individualizace zcela změní interiér vozidla. Proto intenzivně pracujeme na koncepcích osvětlení interiéru vozidel, které umožňují řadu nových funkcí a mohou být přizpůsobeny různým potřebám cestujících a jízdních situacích,“ řekl generální ředitel  firmy Hella Dr. Rolf Breidenbach. „Spolupráce s firmou Faurecia nám poskytne další příležitosti k ucelenému rozvoji inovativních řešení vnitřního osvětlení.“

Na autosalonu v Paříži, které se konalo v říjnu 2018, ukázaly Faurecia a HELLA poprvé jedinečný zážitek z nového osvětlení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!