Představujeme FERDUS: Vše pro autoservis a pneuservis

8. dubna 2019, 8:30

Vlastní výrobní program a vývoj, vynikající poměr kvality a ceny, nebo třeba okamžitá skladová dostupnost. To jsou jen některé přednosti tradičního českého prodejce autoservisního a pneuservisního vybavení. Ve článku navíc soutěž o pneumatickou utahovačku.

Společnost FERDUS, s.r.o. zaujímá významné místo mezi evropskými výrobci materiálů a vybavení pro autoservis a pneuservis. Vznikla v roce 1990 a navazuje na dlouhou historii gumárenské výroby ve Zlíně. Zakladatelem firmy je Ing. Pavel Ferdus, uznávaný profesionál s téměř padesátiletou praxí v oblasti pneuservisních opravných materiálů, autor řady odborných textů a knih. FERDUS v současnosti sídlí v Chropyni, kde je soustředěna výroba, vývoj i sklad.

Sklad Ferdus

A je to především vlastní výroba a vývoj, které FERDUS odlišují od většiny současných hráčů na trhu. In-house produkce firmy zahrnuje širokou škálu různých materiálů a přípravků. Skutečným rodinným stříbrem jsou pneuservisní opravné záplaty, vložky, nýty, směsi a sady. Právě ty spolu s několika řadami vulkanizačních roztoků navazují na to nejlepší z tradiční zlínské školy. Ve výrobní režii má ale FERDUS také pestrou paletu montážních past, gelů a vosků. Významnou položkou vlastního portfolia jsou rovněž vyvažovací granuláty.

Zmínku si zaslouží i vývoj. Ten se vztahuje nejen na výše uvedenou vlastní produkci, ale také na partnerské spolupráce, ze kterých vznikají výrobky přímo podle požadavků českého trhu, ať už se jedná o velké strojní vybavení jako zouvačky, vyvažovačky, zvedáky, nebo střední a menší nářadí. Celý sortiment FERDUS je tak technologicky neustále inovován a odráží aktuální požadavky tuzemského zákazníka.

Firma je ale zároveň aktivní také na zahraničních trzích. V současnosti exportuje už do více než dvou desítek zemí a svůj záběr neustále rozšiřuje. Spolupracuje přitom jak s koncovým uživatelem, tak s velkými B2B hráči. I proto se FERDUS pravidelně ukazuje na těch největších mezinárodních veletrzích. Pár příkladů za všechny: Automechanika Birmingham 2017, The Tire Kolín nad Rýnem 2018, nebo Autopromotec Boloňa 2019. Kromě toho se můžete se zástupci společnosti letos potkat i ‚za humny‘ na Autosalónu Autoshow Nitra, kde bude mít stejně jako loni v pavilonu pro autoservis a pneuservis největší expozici.

Soutěž o pneumatickou utahovačku Scorpio YU-0984T:
Zaujalo Vás představení firmy FERDUS? Navštivte její facebookový profil www.facebook.com/ferduscz a sdílejte ‚připnutý‘ příspěvek, který odkazuje právě na tento článek. Ze všech sdílejících pak bude 16. 4. 2019 vylosován šťastný vítěz.

FERDUS pro rok 2019 připravuje řadu novinek, a to nejen v rámci tradičního rozšíření sortimentu před oběma hlavními pneuservisními sezónami. Hlavní událostí bude bezpochyby otevření zcela nového a velkoryse pojatého showroomu, ve kterém si zájemci budou moci prohlédnout úplnou paletu plně funkčních strojů. A rovněž se připravují nové aktivity v oblasti odborného vzdělávání.

Ještě je neznáte? Stačí jen zadat adresu www.ferdus.cz a navštívit e-shop. Nebo se klidně zastavte přímo v centrále. Pár obrázků si z ní ostatně můžete prohlédnout už teď:

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!