DF Partner věnuje všem domovům pro seniory 20 litrů dezinfekce Anti-COVID

7. dubna 2020, 12:36

Společnost DF Partner už 30 let vyrábí a na tuzemský trh dodává autochemii a autokosmetiku značky SHERON. Kvůli pandemii koronaviru ale od poloviny března vyrábí především dezinfekční prostředek Anti-COVID, který účinně hubí i nový typ koronaviru. Firma se nyní rozhodla darovat 20 litrů dezinfekce všem domovům pro seniory v České republice.

DF Partner dezinfekce

“Uvědomujeme si, že právě domovy seniorů, kde pečují o naše nejstarší spoluobčany, jsou v současné době tou nejohroženější skupinou obyvatel. Rádi bychom tím pomohli jak samotným klientům těchto domovů, tak ale i zdravotnickému personálu, který stojí v první linii v boji s touto nemocí,” vysvětluje Tomáš Skopový, ředitel marketingu společnosti DF Partner.

Dezinfekční prostředek Anti-COVID splňuje specifikace Světové zdravotnické organizace (WHO) a DF Partner je součástí pouze úzké skupiny firem a univerzit, které získaly zvláštní povolení ministerstva zdravotnictví na výrobu dezinfekčního přípravku Anti-COVID.

“Rádi bychom od úterý 7. 4. 2020 do pátku, rozvezli dezinfekci do 250 domovů pro seniory po celé České republice,” informuje Skopový a dodává, že přípravek Anti-COVID hubí nejen široké spektrum bakterií, plísní a hlavně virů.

Další domovy pro seniory zatím na nabídku nereagovaly a firme je budezkoušet znovu oslovit.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 16. dubna 2020, 11:10 0 0

Co asi stojí za tím, že jste TI vyvolení, kteří dostali to zvláštní povolení od MZ vedeného mladým mužem/loutkou "Kenem"? Že by to bylo na oplátku za to, že používáte nějakou sloučeninu od agrofertmolochu? Proč vůbec dostaly CZ firmy hned na začátku šílenství okolo čínské chřipky stopku dodávat na trh dezinfekce, roušky, respirátory a další ochranné pomůcky ?! Využil a stále ještě využívá někdo toho to všeho pro svůj byznys, bez ohledu na to, co to pro tuto zemi a jeho občany znamená? Asi hlavně ten, který se tu nenarodil! A Vaše firma, DF Partner, se tímto konáním stává součástí toho všeho. Hodně, hodně to smrdí!

Odpověď