Přes 300 nových produktů v nabídce Valeo

12. června 2020, 8:59

Jako odpověď na poptávku ze strany zákazníků rozšiřuje firma Valeo svůj nabízený sortiment. Tentokrát představuje přes 300 nových produktů, mezi které patří spojkové sady a inovativní stěrače Aquablade.

Valeo náhradní díly spojek

Podívejme se blíže na díly přenosu pohonu, které firma Valeo zařadila do své nabídky v květnu. Silná pozice, kterou Valeo zaujímá na trhu mezi dodavateli spojek v OE segmentu, umožňuje neustále rozšiřovat nabídku těchto dílů. Představuje tak nové sady FullPack DMF (DMF a spojka), které jsou vhodné pro populární vozy VAG s benzínovými motory. Díky akvizici FTE v roce 2017 společnost Valeo posílila svou nabídku náhradních dílů v oblasti ovládání spojky. Nově tak dodává sadu KIT3P CSC (spojka + CSC) určenou pro nejpopulárnější dieselové modely Renault.

Stěrače Valeo Aquablade

Stěrače tradiční a nové generace

Stěrače Aquablade patří mezi nejoblíbenější patenty firmy Valeo. Ploché stěrače vybavené kanálky, které vypouštějí tekutinu skrz otvory umístěné po celé délce stěrače, jsou skutečným bestsellerem na trhu OE. Díky této inovativní metodě stěrače Aquablade čistí 100 % čištěné plochy nezávisle na rychlosti vozu. Pokud jde o tradiční ostřikovací trysky, ty umožňují čištění pouze na 20-30 % uvedeného povrchu při vyšších rychlostech. Bylo prokázáno, že řidiči používající stěrače Aquablade reagují na situaci na silnici o 315 milisekund rychleji. Je to dost, nebo málo? Stačí zmínit, že v městských podmínkách (50 km/h) je brzdná dráha kratší o 4 metry, tj. o průměrnou délku přechodu (šířka zebry).

Stěrače Aquablade snižují na polovinu spotřebu kapaliny do ostřikovačů a pokud zmíníme vyhřívanou verzi, tak ta si poradí i se zamrznutými čelními skly při teplotách až -20 ° C.

Stěrače jsou na aftermarketu k dispozici již nějakou dobu. Seznam květnových novinek zahrnuje aplikace pro vozy Mercedes-Benz třídy SL, E, GLE / GLS a S. SWF Aquablade a Valeo Silencio Aquablade jsou již nějakou dobu dostupné také pro Volvo V60, XC60 a Ford S-Max a Galaxy.

Dlouhý výčet novinek Valeo

Kromě výše uvedených produktů zahrnuje nabídka firmy také alternátory a startéry, termostaty, palivová čerpadla, stahovačky oken, filtry (vzduchové, olejové, palivové, kabinové), brzdové destičky a díly systému klimatizace.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!