Nové webináře Valeo již 26. a 27. května!

14. května 2021, 10:29

Firma Valeo přikládá velký význam předávání technických informací, a proto kromě tradičních školení organizuje také online webináře, během kterých mechanici získávají cenné informace potřebné pro každodenní práci. Nyní připravila live webináře na téma Výměna dvoulamelové suché spojky pro DCT a Kalibrace ovladače dvoulamelové suché spojky DDC, které se konají 26. a 27. května. Shlédnout je můžete buď v 10:00 nebo v 18:00 podle toho, co vám více vyhovuje.

Výměna dvoulamelové suché spojky pro DCT

Manuální převodovky jsou v poslední době nahrazovány robotizovanými. Technologie, kterou využívají značky Hyundai a Kia se nazývá DCT. V provovýbavě jsou tato vozidla osazena dvoulamelovou spojkou Valeo s označením DDC (Dual Dry Clutch).

Výměna kompletního modulu DDC není nic složitého, pokud se dodrží doporučený postup a použije se nezbytná sada přípravků. Chcete vidět, jak je to jednoduché? Kompletní postup montáže a demontáže Vám předvedeme v tomto videowebináři.

  • datum konání: ve středu 26. května
  • čas: 10:00 a 18:00
  • doba trvání: 35 minut

Kalibrace ovladače dvoulamelové suché spojky DDC

V případě, že ovladač spojky funguje bezvadně, není nutná jeho výměna, ale stačí jej zkalibrovat pomocí jednoho z přípravků, který je součásti sady pro DDC. Postup kalibrace Vám předvedeme v tomto videowebináři

  • datum konání: ve čtvrtek 27. května
  • čas: 10:00 a 18:00
  • doba trvání: 35 minut

Kromě školení o dvoulamelové spojce DDC jsou v češtině k dispozici také další webináře. Například o přestavbové spojkové sadě KIT4P, o spojkách S.A.T. a H.E.C, čištění skel nebo o dvouhmotových setrvačnících. Webináře Valeo jsou neomezeně zdarma k dispozici 24/7.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!