Nový katalog Valeo stěračů Silencio™ & Hydroconnect™

20. května 2021, 8:42

Firma Valeo představuje nový katalog Silencio™ & Hydroconnect™ 2021 pro osobní vozy a lehká užitková vozidla.

Valeo katalog stěračůZnačka Valeo Silencio™ byla na trh uvedena v roce 1998. Značka nabízí více než 300 stěračů s různými technologiemi: tradiční, hybridní, ploché, Aquablade™ a zadní stěrače. Značka Valeo Silencio™ představuje prémiové produkty v kvalitě originálního vybavení. Každý produkt je vybaven originálním adaptérem. Valeo Silencio™ pokrývá 99 % evropského parku.

Podívejte se na stěrače Valeo Aquablade™, které jsou součástí Valeo Silencio™. Jde o nejnovější OE inovaci patentovanou společností Valeo. Tekutina není vstřikována na čelní sklo, ale je distribuována po celé délce stěrače. Celý povrch je tak rovnoměrně vyčištěn bez ohledu na rychlost vozidla. Se systémem Valeo AquaBladeTM je k dispozici správné množství tekutiny přesně tam, kde je to potřeba, čímž se snižuje spotřeba kapaliny na polovinu a výrazně se snižuje celková hmotnost. Na aftermarketu je již k dispozici 15 referencí Valeo Aquablade™ použitelných pro Volvo XC60, V60, S60, Mercedes-Benz GLE, S, třídy SL, Ford Galaxy III a S-Max II.

Značka Valeo Hydroconnect ™ byla uvedena na trh v roce 2016. Jedná se o řadu 42 plochých stěračů v prvotřídní kvalitě vybavených multi adaptéry určenými pro aftermarket.

Firma Valeo vyrobila v roce 2020 celkem 130 milionů stěračů. O rok dříve opustilo každé třetí auto vyrobené v Evropě továrnu se stěrači Valeo. Valeo je specialista na stěrače, kterému můžete důvěřovat.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!