Společnost Dayco aktualizuje aplikaci Mobile Catalog 7.0

26. července 2021, 8:50

Dayco, přední dodavatel motorových dílů a řídicích systémů pro automotive, průmysl a aftermarket, vydala nejnovější aktualizaci svého mobilního katalogu, aby zlepšila své aktuální informace o produktech a aplikacích. Verze katalogu 7.0, která obsahuje technické informace a podrobnosti o náhradních dílech Dayco pro osobní, lehké a těžké nákladní automobily, autobusy, sněžné skútry, terénní vozidla, motorové sporty, zemědělskou techniku a terénní aplikace, je nyní k dispozici v App Store (iOS) a Google Play (Android).

Mobilní aplikace DaycoAplikace, která umožňuje zákazníkům kdekoli na světě vyhledávat ve více než 40.000 produktech společnosti Dayco, obsahuje funkce, jako je vyhledávání značek a modelů, technické informace, pokyny k instalaci a specifikace produktů, jakož i vylepšení grafického designu. Kromě toho poskytuje také přímé odkazy na stránky společnosti Dayco na sociálních sítích.

Verze 7.0 byla aktualizována s novým designem, který ukazuje sílu značky Dayco a nejnovější technologie, které zlepšují výkon a funkčnost, takže zákazníci mají snadnější přístup k informacím o produktech a k nejdůležitějším údajům o vozidlech, jako jsou obrázky, umístění a rozvržení, technické pokyny, videa, a umožňuje uživatelům ukládat vlastní vyhledávání a filtrovat produkty podle kategorií.

„Aplikaci jsme kompletně přestavěli a přepracovali pomocí nového frameworku s cílem poskytnout stejný uživatelský zážitek a výkon jak na nejnovějších, tak na nejstarších zařízeních a díky této verzi je pro naše zákazníky přístup k informacím o produktech a nejrelevantnějším údajům o vozidlech a technickým informacím snazší než kdy dříve. Protože spokojenost zákazníků je naší nejvyšší prioritou, dává nám také možnost přidat v budoucnu další inovativní funkce,“ řekl Enzo Rabante, senior IT manažer – Global Digital Solutions, společnosti Dayco.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!