MANN+HUMMEL představuje na veletrhu Filtech řešení pro čistou mobilitu, čistý vzduch a vodu

15. února 2022, 13:05

Na veletrhu Filtech, který se bude konat v Kolíně nad Rýnem od 8. do 10. března 2022, představí všechny divize společnosti MANN+HUMMEL řešení pro čistou mobilitu, čistý vzduch a vodu pod heslem „Leadership in Filtration for Cleaner Mobility, Cleaner Air and Cleaner Water“.

Čistá mobilita

Společnost MANN+HUMMEL prokazuje své kompetence v oblasti filtrace vzduchu, v kabinové filtraci, filtraci olejů a paliva pro vozidla se spalovacími motory i pro vozidla s alternativními pohony. Jedním z vrcholů jsou filtry s iontovým výměníkem pro chladicí okruh palivových článků. Filtry modulárního systému IonFree udržují nízkou elektrickou vodivost chladicí kapaliny a spolehlivě chrání pohon palivových článků před nebezpečnými zkraty. Při vývoji se společnost MANN+HUMMEL může opřít o více než deset let zkušeností v oblasti technologie iontových výměníků, které zvyšují životnost palivových článků.

Čistší vzduch

Pod heslem „Čistší vzduch“ představí společnost MANN+HUMMEL svá řešení pro čistý vzduch, která chrání lidi a životní prostředí. Na stánku MANN+HUMMEL se mimo jiné představí společnost MANN+HUMMEL Molecular GmbH (dříve Helsatech GmbH), která se specializuje na odstraňování molekulárních kontaminantů. Společně budou představena řešení pro čisté prostory a budovy.

Kromě antivirových filtrů HEPA pro systémy HVAC jsou jedním z nejvýznamnějších produktů antivirové čističky vzduchu řady OurAir. Díky svým vzduchovým filtrům H14 vybaveným médiem ePTFE jsou důležitou a účinnou součástí boje proti pandemii coronaviru.

Stánek MANN+HUMMEL se nachází v hale 8, stánek C11.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!