Continental představuje nové sady klínových řemenů pro mild-hybridní vozidla

21. září 2022, 10:40

Zařízení poháněná klínovým řemenem a kombinující funkci startéru a generátoru (RSG), jako je 48V systém Eco-Drive společnosti Continental, šetří u mnoha moderních motorů s hybridním pohonem až 15 % paliva a odpovídajícím způsobem i emise CO2. Aby tyto výhody zůstaly zachovány i po výměně řemene, jsou zapotřebí speciální řemeny, které jsou schopné zvládnout speciální nároky kladené hybridními pohony.

Za tímto účelem Continental sortiment produktů v této oblasti stále rozšiřuje a nyní pokrývá prakticky všechny relevantní možnosti využití pro vozidla na evropském trhu.

Novinkou jsou například sady klínových řemenů s produktovým označením „EXTRA“ pro vozidla s mild-hybridním pohonem. Kromě žebrovaných klínových řemenů jsou součástí sad také napínací kladky Omega, které jsou pro tyto pohony typické. To znamená, že mechanici mají vše na dosah ruky – pro bezpečné a efektivní opravy hybridních vozidel s RSG. Kompletní program s dalšími užitečnými informacemi naleznou mechanici v Produktovém informačním centru (PIC).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!