Společnost BorgWarner je v katalogu TecDoc zařazena mezi „Premier Data Supplier“

4. listopadu 2022, 11:47

Katalog TecDoc společnosti TecAlliance od nedávna obsahuje šest značek náhradních dílů BorgWarner pro užitková i osobní vozidla. Společnost byla zařazena do kategorie Premier Data Supplier, což znamená, že zákazníkům na aftermarketu poskytuje ty nejpodrobnější informace a pravidelné aktualizace údajů o výrobcích.

Nabídka BorgWarner

„Společnost BorgWarner je součástí systému TecDoc již mnoho let a jsme rádi, že můžeme prostřednictvím tohoto užitečného nástroje podporovat naše zákazníky na aftermarketu,“ řekl Michael Boe, viceprezident a generální manažer BorgWarner Emissions, Thermal & Turbo Systems pro aftermarket. „Vzhledem k tomu, že více než 100.000 aplikací osobních automobilů má alespoň jeden odkaz na produkt BorgWarner, poskytuje databáze cenné reference.“

Mezi značky BorgWarner zahrnuté do TecDoc patří dříve odkoupené značky 3K a Schwitzer, které zastupují sortiment turbodmychadel, a BERU zastupující zapalovací cívky, žhavicí svíčky a řídicí jednotky žhavicích svíček. Pod značkou Wahler lze nalézt termostaty a široké portfolio produktů pro recirkulaci výfukových plynů. A konečně jsou zde uvedeny i produkty BorgWarner pro pohon všech kol, a to například oleje, čerpadla, filtry a snímače.

TecDoc poskytuje více než 42.000 odkazů na produkty společnosti, včetně křížových odkazů na OE a nepřímých křížových odkazů. Portfolio turbodmychadel společnosti BorgWarner pokrývá téměř šest milionů automobilů a nabídka pro užitková vozidla je použitelná pro více než 28.000 aplikací.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!