Nová řada motorových olejů Coyote Lubes

16. listopadu 2022, 13:51

V letošním roce přichází Coyote s novou řadou motorových a převodových olejů Coyote Lubes. V portfoliu najdeme syntetické, polosyntetické a minerální oleje vyráběné moderní technologií, do benzínových, naftových i plynových motorů.

Kromě motorových olejů zase najdeme v řadě Coyote Lubes oleje pro zahradní techniku a zemědělské stroje, na mazání řetězových pil, jednoduše označené Garden.

Motorové oleje Coyote Lubes

Motorové oleje zvýší výkon, chrání při tvorbě úsad, kalů, před tvorbou oxidačních produktů a udržují čistotu válců motoru. Brání korozi a opotřebení motoru, usnadňují studené starty. Všechny motorové oleje Coyote Lubes si zachovávají dobré viskozitní vlastnosti během celého výměnného intervalu oleje.

  • Coyote Lubes 15W-40 1 L – pro celoroční použití ve vysoce namáhaných vznětových motorech náklaďáků, stavebních strojů a autobusů.
  • Coyote Lubes M6A 1 L – letní motorový olej pro starší typy zážehových a vznětových motorů.
  • Coyote Lubes 5W-40 Racing 1 L – polosyntetický olej k celoročnímu použití u vysoce zatížených moderních osobáků a užitkových vozů, navíc vhodný i pro plynové motory.
  • Coyote Lubes 15W-40 GX 1 L – pro celoroční použití s aditivy do všech benzínových a dieselových motorů.
  • Coyote Lubes 5W-40 PD LA 1 L – syntetický olej k celoročnímu použití u vysoce zatížených zážehových a vznětových motorů osobních a užitkových vozů.
  • Coyote Lubes 10W-40 Plus 1 L – univerzální olej pro všechny typy vozidel, včetně železničních a lodních dieselových motorů.
  • Coyote Lubes 2 T 1 L – minerální olej pro mazání dvoudobých zážehových motorů motocyklů, automobilů, skútrů, ale i motorových pil nebo motorů v zahradní technice.
  • Coyote Lubes 10W-40 – olej do benzínových, naftových a plynových motorů, který je vhodný i pro motory používající jako palivo bio-naftu nebo směs benzin/ethanol.
  • Coyote Lubes 10W-40 Extreme – syntetický olej vhodný pro všechny typy motorů, včetně těch, co jezdí na bionaftu nebo směs benzin/ethanol.
  • Coyote Lubes 5W-30 Longlife III – nejmodernější technologie výroby motorových olejů pro moderní vozy s benzínovými, naftovými motory s filtry pevných částic a plynovými motory.
  • Coyote Lubes M6AD – letní motorový olej pro nenáročné starší vozy se zážehovým nebo nepřeplňovaným vznětovým motorem.
  • Coyote Lubes 5W-40 – vysoce legovaný vícestupňový motorový olej pro nové osobní a užitkové vozy s benzínovými a naftovými motory.
  • Coyote Lubes 5W-30 – inovativní motorový olej pro všechny osobní automobily, který splňuje požadavky pro vozidla s nejmodernějšími systémy dodatečné úpravy výfukových plynů. Vhodný pro naftové, benzínové i plynové motory.

Oleje pro zahradní techniku

Coyote pamatuje i na vášnivé zahrádkáře, kutily, řemeslníky. V řadě Coyote Lubes najdete oleje s označením Garden, které jsou určené pro zahradní techniku, zemědělské stroje.

Převodové oleje Coyote Lubes

Pro automatické převodovky osobních, nákladních vozidel a autobusů je zde Coyote Lubes Dexron II D. Kombinuje oleje a aditiva a zajišťuje požadované třecí vlastnosti převodovky. Má skvělé antikorozní vlastnosti, nepění a je kompatibilní k těsnícím materiálům.

Minerální zimní převodový olej Coyote Lubes PP 80 má mazací, antikorozní a antioxidační vlastnosti. Použijete ho u mechanických převodovek a rozvodovek aut, zemědělské techniky a mobilních zařízeních, se kterými pracujete při nízkých teplotách.

Naopak Coyote Lubes PP 90 je letní minerální automobilový olej, ale přináší stejné vlastnosti.

Z nové řady je nutné také zmínit Coyote Lubes OTHP3, univerzální hydraulickou kapalinu s hluboce rafinovanými základovými oleji s přísadami, které snižují opotřebení. Zvyšuje výkon a životnost průmyslových a mobilních hydraulických zařízeních. Snižuje tvorbu usazenin a riziko kavitace, chrání před korozí a má skvělou odlučitelnost vody.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!