Společnost Arnott získala status Premier Data Supplier u společnosti TecDoc®

22. srpna 2023, 18:01

Firma Arnott Suspension Products je nyní oficiálním dodavatelem dat TecDoc® Premier. Sortiment výrobků firmy je již řadu let k dispozici v katalogu TecDoc. Status Premier Data Supplier je uznáním výjimečné přesnosti dat, ke které se společnost Arnott zavázala poskytovat pro aftermarketu. 

Arnott Premier Data Supplier

Posílení standardizace dat s TecDoc® je klíčem k urychlení důvěry ve spolehlivé informace o výrobcích, dokonalosti dat a nalezitelnosti.

Palle Willumsen, viceprezident pro prodej a marketing v regionu EMEA, vysvětluje: „Ve společnosti Arnott jsou vysoké standardy kvality ve všech aspektech našeho podnikání součástí naší DNA. Pevně věříme, že nejen kvalita výrobků, ale také dostupné, přesné a podrobné údaje umožní našim partnerům a zákazníkům rychle a snadno identifikovat správný díl Arnott.“

Získáním statusu Premier Data Supplier upevňuje firma závazek ke kvalitě a umožňuje zákazníkům a distributorům využívat rychlejší a snadnější proces vyhledávání spolehlivých informací a identifikace správných dílů, které potřebují.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!