Nový Textar® apad poskytuje tiché a čisté brzdění pro asijská vozidla

22. října 2024, 10:34

Nejnovější řada brzdových produktů společnosti TMD Friction, vyvinutá speciálně pro asijská vozidla, nabízí brzdění s nízkou prašností a hlučností.

Textar® apad

TMD Friction představuje novou, prémiovou řadu brzdových destiček: Textar® apad, nabídku produktů speciálně navržených pro asijská vozidla. Díky na míru šitým třecím recepturám NAO nabízejí brzdové destičky Textar apad tiché a čisté brzdění s výjimečnou úrovní komfortu a prodlouženou životností výrobku.

Brzdové destičky Textar® apad budou k dispozici pro osobní automobily, SUV a lehká užitková vozidla a jsou vhodné pro všechny technologie pohonu. Nová produktová řada je od října 2024 nabízena v Asii, Austrálii, na Novém Zélandu, na Středním východě a v Africe.

„Přidáním naší řady brzdových destiček Textar® apad s nízkým podílem prašnosti a hluku naplňujeme potřeby řidičů, kteří si cení maximálního komfortu při brzdění a zároveň lesklých a čistých ráfků,“ říká Michael Dunkel, ředitel Global Category & Product Management.

Brzdové destičky Textar® apad jsou plně kompatibilní s portfoliem brzdových kotoučů Textar®. Kromě toho, stejně jako všechny brzdové produkty Textar, je řada Textar® apad zcela v souladu se všemi příslušnými ekologickými a regulačními normami, včetně pravidel Better Brake Rules, CCC a dalších. Výrobky Textar® apad jsou zcela bez mědi.

Tiché a čisté brzdění pro asijská vozidla

Systém Textar® apad představuje nejlepší brzdovou technologii ve své třídě pro vozidla asijských značek. Systém Textar® apad je specificky přizpůsoben místním potřebám z hlediska stylu jízdy a podmínek a nabízí prvotřídní brzdný zážitek. Díky speciálně vyvinutému složení třecí směsi, které nabízí tiché a čisté brzdění, se očekává, že Textar® apad bude obzvláště atraktivní pro zákazníky, kteří kladou velký důraz na komfort brzdění.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!