CONTITECH: rozvody s pumpou jsou navíc i s nemrzkou

Pozor!

Akce skončila.

Až do konce týdne, tedy do neděle 26. 2. 2017, bude APM Automotive ke každé rozvodové sadě ContiTECH s vodním čerpadlem přidávat jako dárek ZDARMA (za 1,- Kč bez DPH) třílitrový kanystr nemrznoucí chladicí kapaliny VIP Antifreeze D.

Akce je určena pro registrované zákazníky a vztahuje se na 145 různých rozvodových sad ContiTECH, což je jedna z divizí světoznámého koncernu CONTINENTAL AG a specialista na kaučukovou a plastovou technologii. ContiTECH po celém světě působí jako vývojový partner a přímý dodavatel řady automobilek pro automobilový průmysl, kterým dodává zejména špičkové ozubené či klínové řemeny pro přenos točivého momentu.

Bonusem navíc je oblíbená červená chladicí kapalina VIP ANTIFREEZE D s dlouhodobou výměnnou lhůtou a s vynikajícími užitnými vlastnostmi, která je vhodná pro letní i zimní provoz. Tato kapalina splňuje normy VW TL 774D i 774F a je koncipovaná speciálně pro vozy VW, Audi, Seat a Škoda. Přitom je mísitelná s ostatními ´nemrzkami´.

Všechny rozvodové sady s pumpou i další položky ze sortimentu ContiTECH jsou dohledatelné ve webshopu APMCat (webcat.apm.cz).