APM BONUSmánie 2011 – říjen

Pozor!

Akce skončila.

Skvělá APM BONUSmánie 2011 pokračuje, takže servisy z řad registrovaných zákazníků APM Automotive mohou také v říjnu za nákupy dostat od svého dodavatele autodílů báječné odměny. A to zcela ZDARMA. Tentokrát jsou ve hře sněhové frézy, střešní boxy a sněhové řetězy.

Zboží od APM Automotive může v říjnu mechanikům přinést užitek nejen při opravách, ale také v blížící se zimě při odklízení sněhu či cestě na hory. Vedle špičkové kvality autodílů a příslušenství totiž mohou získat i lákavé bonusy rozdávané v rámci celoročního seriálu měsíčních akcí APM BONUSmánie 2011. Za navýšení odběrů u APM Automotive tak mohou servisy ZDARMA získat například vysoce výkonnou profi sněhovou frézu do extrémních podmínek ARIENS ST 28 DELUXE OHV s šířkou záběru 71 cm a osmi rychlostmi (6+2R). Lákavým bonusem jsou jistě i osvědčené střešní boxy THULE Atlantis či Pacifik, nebo revoluční navlékací sněhové řetězy PEWAG Snox.

Zapojit se do APM BONUSmánie 2011 je velmi jednoduché. Stačí jen odebírat zboží od APM Automotive a navýšit obrat nad předem stanovenou hranici. Čím větší navýšení, tím lepší odměnu zákazník dostane. Sám si tak může určit, jaký bonus ke kvalitním autodílům od APM přidá.

 

Více na apm.cz