APM: Destičky Ate v listopadu s ´WéDéčkem´

Pozor!

Akce skončila.

Se špičkovou kvalitou brzdových destiček Ate mohou v listopadu zákazníci APM Automotive získat i celosvětově oblíbené univerzální mazivo ve spreji.

Brzdové destičky ATE jsou vyhlášené svou vysokou kvalitou a oblíbené po celé Evropě. Na český trh je už před více než 15 lety přinesla společnost APM Automotive, která dodnes patří mezi jejich největší distributory v ČR. Ve své nabídce má kompletní sortiment destiček (i dalších brzdových dílů) této vyhlášené značky. Celkem to je více než tři stovky různých položek brzdových destiček a to včetně loňské novinky – keramických destiček.

Po celý listopad 2011 navíc APM Automotive ke každé sadě brzdových destiček Ate (s výjimkou výprodejových položek) přidá univerzální mazivo WD-40 ve spreji (200 ml). Tento osvědčený mazací sprej používají denně na celém světě miliony mechaniků. ´WéDéčko´ je oblíbené pro své jednoduché a universální použití v průmyslu, v dílně i v domácnosti, neboť maže, povoluje, čistí, chrání proti korozi i vytěsňuje vodu.

Při nákupu destiček prostřednictvím elektronického vyhledávacího katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz, kde je k dispozici kompletní sortiment APM, přitom bude bonus ke každé sadě destiček Ate přiřazen automaticky.

 

Více na apm.cz