Fotbalová CastrolMánie s APM

Pozor!

Akce skončila.

Vstupenky na fotbalové EURO 2012 a různé oděvy a doplňky ze speciální edice Castrol UEFA EURO 2012 mohou získat zákazníci APM Automotive, kteří v březnu a v dubnu nakoupí nejméně 40 litrů značkových olejů či dalších produktů CASTROL. 

Fotbalová CastrolMánie s APM je nová bonusová akce pro registrované zákazníky APM Automotive, ve které se hraje o celkem 183 atraktivních cen ze speciální edice Castrol UEFA EURO 2012. Po celé herní období (1. 3. – 30. 4. 2012) se budou sčítat odběry zákazníka v sortimentu Castrol (v litrech) a celkové odebrané množství za dobu dvouměsíční akce určí pořadí zákazníků ve dvou kategoriích OBCHODNÍK a SERVIS. Zákazníci podle svého umístění do 33. místa v kategorii OBCHODNÍK a do 150. místa v kategorii SERVIS pak obdrží odpovídající bonus (viz tabulka v letáku). Podmínkou pro zařazení do soutěže je minimální odběr alespoň 40 litrů jakýchkoliv produktů CASTROL od APM Automotive za celé období akce (březen a duben 2012).

Hlavními cenami v obou kategoriích jsou vstupenky na zápas Česká republika – Rusko na červnovém Mistrovství Evropy 2012 ve fotbale (včetně dopravy z Náchoda a ubytování i stravy tamtéž). Soutěžící na dalších místech si pak rozdělí dárky z kolekce oděvů a doplňků Castrol UEFA EURO 2012 (např. pánská multifunkční bunda, sportovní náramkové hodinky, polokošile, fotbalový míč, batoh, sportovní taška…).

Špičkové oleje Castrol najdete ve webshopu APM Cat – http://cat.apm.cz ve stromu: Náplně/Oleje/Castrol.