Špičkové svářečky s kuklou u APM zdarma

Pozor!

Akce skončila.

Vedle širokého sortimentu autodílů a autopříslušenství na všechny osobní a užitkové vozy nabízí společnost APM Automotive také spoustu profesionálního dílenského vybavení. K tomu patří mimo jiné i špičkové svářečky MIGATRONIC, které jsou nabízeny i se svařovací kuklou zdarma.

Základem nabídky svářeček jsou dvě výkonové verze univerzálního přístroje MIGATRONIC Automig (183 UPS a 223 MPS) od uznávaného dánské firmy. Obě mají optimální svařovací charakteristiku a jednoduchou obsluhu pomocí velkých přepínačů. Náročnějším uživatelům je určen svářecí přístroj MIGATRONIC Multimotive 220 DUO vyvinutý speciálně pro autoopravárenství. Přístroj umožňuje neimpulsní svařování a MIG pájení pozinkovaných plechů i svařování hliníku a jeho slitin. Má dva hořáky, dva podavače a držák pro dvě plynové lahve, takže lze jednoduchým přepnutím přejít z černého materiálu na hliník a obráceně.

Ke svářečkám Migatronic navíc APM Automotive jako bonus zdarma přidává špičkovou samozatmavovací kuklu BEST Vision vhodnou pro teploty -20°C až + 50°C. Objednávky na svářečky přijímají specialisté servisního konceptu AutoPROFITEAM – prodejci garážové techniky Martin Kasík (tel. 739 530 711) a Lukáš Juřica (tel. 739 684 358).

Dánská firma MIGATRONIC A/S založená v roce 1970 se od začátku svých aktivit v oboru elektrického obloukového svařování zaměřila na vývoj a výrobu vysoce kvalitních přístrojů špičkových parametrů. Výrobní program zahrnuje profesionální svařovací zdroje – od nejmenších určených pro opravy a údržbu až po výkonné průmyslové zdroje pro sériovou výrobu a směnný provoz. V roce 1991 se firma MIGATRONIC A/S stala prvním výrobcem svařovacích strojů s certifikátem jakosti dle ISO 9001.