APM: Akce na tlumiče BILSTEIN a KYB prodlouženy

Pozor!

Akce skončila.

Nakupovat tlumiče pérování od APM Automotive se vyplatí i v říjnu. Váš dodavatel autodílů totiž prodloužil zářijové bonusové akce BILSTEIN: 3+1 ZDARMA a KYB: Pro lepší pocit bezpečí, ve kterých zákazníci vedle osvědčené kvality tlumičů dvou světových značek získají buď jeden z vybraných tlumičů zdarma, nebo dodatečnou slevu 10% a praktickou lékárničku.

Při jednorázovém nákupu čtyř tlumičů BILSTEIN řady B2 nebo B4 v libovolné kombinaci zákazník získá nejlevnější z vybraných tlumičů zdarma. Kódem B2 jsou přitom označovány plynové tlumiče Bilstein a kódem B4 dvouplášťové plynokapalinované tlumiče tohoto světoznámého výrobce.

Značka KYB je specialistou především na všechny japonské a korejské vozy, kde má nejširší nabídku na trhu. Až do konce října ke každým dvěma zakoupeným tlumičům KYB všichni zákazníci APM Automotive získají zdarma praktickou autolékárničku (dle platné normy) a registrovaní zákazníci navíc i dodatečnou slevu 10% nad rámec dohodnutých obchodních podmínek.

Pro snadné vyhledávání tlumičů na jednotlivé typy aut slouží webový objednávací katalog APM Cat – http://cat.apm.cz, nebo nový http://webcat.apm.cz/ ), kde je odpovídající bonus ke každým dvěma objednaným tlumičům KYB nebo čtyřem tlumičům BILSTEIN (B2 nebo B4) přiřazen automaticky při vysypání košíku.