APM: Spojky VALEO s bonusem

Pozor!

Akce skončila.

Po celý říjen dostanou zákazníci APM Automotive ke každé spojkové sadě nebo setrvačníku VALEO zdarma jedno balení stěračů řady VALEO Compact. To je jednoduchý popis nové bonusové akce VALEONA DRUHOU.

Francouzská značka VALEO patří k největším dodavatelům do automobilové prvovýroby i na trh náhradní spotřeby. V nabídce APM Automotive je kompletní sortiment spojkových díly značky VALEO. Výrobci přitom doporučují výměnu celé spojkové sady sestavené speciálně pro požadavky efektivní opravy/výměny spojky daného vozu. K uvedenému sortimentu patří také setrvačníky a to včetně oblíbených sad VALEO Kit4P pro alternativní trvalou náhradu dvouhmotového setrvačníku za pevný.

V nabídce APM Automotive jsou také celosvětově uznávané stěrače VALEO, přičemž říjnovým bonusem ke spojkovým sadám a setrvačníkům jsou stěrače osvědčené řady Compact. Vyznačují se klasickou odolnou kovovou konstrukcí, špičkovými aerodynamickými vlastnostmi, vysokou účinností a univerzálním adaptérem pro snadnou montáž jedním zacvaknutím.

Pro snadné vyhledání a objednání správné spojkové sady či setrvačníku použijte nový vyhledávací katalog APM Cat – http://webcat.apm.cz.